23948sdkhjf

Nyt hovedkvarter med plads til større armbevægelser

Universal Robots medarbejdere kan nu boltre sig på 12.000 nyindrettede kvadratmeter på Energivej i Odense. Det er en syvdobling af det hidtidige areal på Sivlandvænget.
Antallet af nye medarbejdere og antallet af ordrer nødvendiggjorde en flytning. På 6 år er knap 95 nye ansigter tiltrådt i Universal Robots, mens robotproduktionen er fordoblet år efter år. I dag beskæftiger firmaet 110 ansatte globalt, heraf 85 i Odense.

"Med udbygningen af produktionen forventer vi at skabe i omegnen af 200 arbejdspladser, foruden næsten lige så mange afledte ansættelser hos vores underleverandører og forhandlere, så alt i alt vil vores vækst skabe omkring 300 nye jobs, forudser Enrico Krog Iversen, CEO i Universal Robots.

Universal Robots sigter mod at hæve omsætningen til én milliard kroner i 2017. Det svarer til næsten en tidobling af omsætningen i forhold til 2013. Og de nye rammer gør det praktisk muligt for den danske robotproducent at nå de mål, virksomheden har opstillet.

"I år forventer vi at producere cirka 2000 robotter, og i 2015 forventer vi at skulle levere 3000-4000 robotter til vores forhandlere. Når alt i produktionen er helt optimeret, bliver vi gearet til at kunne "33-doble" produktionen, således at vi dagligt kan producere godt 150 robotter", fortæller Enrico Krog Iversen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094