23948sdkhjf

PFERDs demobus kører Danmark tyndt

Demobussen lægger i uge 45 vejen forbi PFERDs forhandlere og kunder.
Demobussen vil være fyldt med de nyeste værktøjer inden for slibning, skæring og polering, fortæller AVN Teknik. Og de besøgende vil få en unik mulighed for at afprøve slibeteori i praksis, og der vil være rig mulighed for "plug" and "play".

"Du kan læse om f.eks. skæreskivers tekniske detaljer i en brochure eller i et katalog, men det gør en stor forskel selv at kunne stå med værktøjet i hænderne og afprøve skæreskiven i praksis og mærke, hvordan skiven skærer og "preformer" i forskellige materialer og anvendelsessituationer," udtaler forhandlerkonsulent, Kim Møller-Jacobsen, fra AVN Teknik.

Der vil bl.a. blive vejledt i, hvordan kunderne kan opnå en optimal slibeproces, og hvordan PFERDs slibeværktøjer kan effektivisere slibningen og skæringen betydeligt under hensyntagen til ergonomi, da PFERDs værktøjer er kendt for at reducere støj, vibrationer og minimere partikeludledning, fortæller virksomheden.

Der vil bl.a. også være fokus på nye produkter, herunder PFERDs nye hårdmetal-fræsestifter, som kan fræse på kanter ved hjælp af kuglelejer.

Hvis PFERDs demobus skal lægge vejen forbi, kan man kontakte AVN Teknik.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.065