23948sdkhjf

Cloudbaseret temperatur- og fugtovervågning

Som en af de første producenter af måleudstyr udnytter Testo muligheden for, at hverdagsting nu også kan udveksle information med hinanden over internettet.
Saveris 2 er udviklet af Testo med det formål at overvåge temperatur og fugtighed, hvor som helst, når som helst.

"Det er i al sin enkelhed et system, hvor sikkerheden er i top samtidig med, at brugeren ikke skal besværes med tidskrævende software eller komplicerede instruktionsmanualer. Hvor det tidligere blot var computeren, som konstant var forbundet til internettet, ser man efterhånden flere og flere hverdagsting såsom telefoner, biler, husholdningsapparater og nu også dataloggere, som via en trådløs forbindelse til internettet kan indsamle og videregive oplysninger. Når hverdagstingene således bliver "intelligente", kan de udveksle information med hinanden over nettet, og det er denne teknologi, der er omdrejningspunktet i Testos nye dataloggerserie", lyder det fra Buhl & Bønsøe A/S, som forhandler det nye Saveris 2 system i Danmark.

Hos Buhl & Bønsøe ser man stort potentiale i det nye system.

"En af de helt store fordele, og der hvor det nye system skiller sig ud, er afgjort lagringen af data i skyen. Det er en måde at håndtere data på, som mange af vores kunder vil kende i forvejen. Bruger du eksempelvis dropbox kan du netop også tilgå dine dokumenter og billeder alle steder fra, blot du har en PC eller smartphone", fortæller Lars Bøgely, salgs- og marketingdirektør hos Buhl & Bønsøe A/S. Det samme princip bygger Saveris 2 på.

Saveris 2 registrerer temperatur og fugt via følere, og sender dem via wifi i skyen. Måledataene bliver sikkert opbevaret i skyen, fortæller Buhl & Bønsøe, og brugeren har den fleksibilitet, at der er adgang til måledatene overalt i verden via en smartphone, PC eller tablet, og man behøver ikke længere behøver fysisk opholde sig på arbejdspladsen for at holde målepunkterne under kontrol. Data fra Saveris 2 loggeren udtrækkes og gemmes trådløst, og kan tilgås ved at logge på den sikre placering i skyen. Med Saveris 2 vil der, hvis en grænseværdi bliver overskredet, blive sendt en alarm via SMS eller e-mail.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078