23948sdkhjf

Nye medlemmer af InnovationsFonden

Corinna Cortes, Anne Skriver og Trine Winterø er udpeget som nye medlemmer af bestyrelsen for InnovationsFonden.
De nye medlemmer beskikkes for en treårig periode og vil indtræde i bestyrelsen den 1. januar 2015.

"Jeg er glad for, at disse tre særdeles kompetente personer har sagt ja til at bidrage til det vigtige arbejde, som er påbegyndt med etableringen af InnovationsFonden den 1. april 2014. Jeg ser frem til samarbejdet", siger uddannelses- og forskningsminister Sofie Carsten Nielsen.

De tre nye medlemmer afløser Jørgen Mads Clausen, Conni Simonsen og Peter Olesen, som indtrådte i InnovationsFondens overgangsbestyrelse i forlængelse af, at de indtil 1. april 2014 var formænd for henholdsvis Højteknologifonden, Rådet for Teknologi og Innovation og Det Strategiske Forskningsråd. De tre formænd fortsætter som medlemmer af overgangsbestyrelsen frem til udgangen af 2014.

"Jeg gerne benytte lejligheden til allerede nu at takke Jørgen Mads Clausen, Conni Simonsen og Peter Olesen for det store arbejde, de har udført med at gøre overgangen til InnovationsFonden så smidig, som det har været tilfældet. Vi har i dag – få måneder efter etableringen – en funktionsdygtig fond, og derved har vi skabt nyt momentum for den strategiske forskning, teknologiudvikling og innovation i Danmark til gavn for vækst og beskæftigelse", siger Sofie Carsten Nielsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11