23948sdkhjf

Tre droner i Uddannelses- og Forskningsministeriet

I aften flyver tre droner ind i Uddannelses- og Forskningsministeriet og lander blandt videnskabsmænd, robotter, en astronaut og en minister i anledning af Kulturnatten.
Huginn X1 har både et almindeligt kamera og et termisk kamera, der kan se temperaturforskelle. Den kan undersøge vandløb og gletsjere i Grønland. Huginn X1 er en drone. Sammen med to mindre droner, kaldet quadcoptere, gæster den Uddannelses- og Forskningsministeriet til Kulturnatten 2014. De besøgende kan forsøge at flyve en quadcopter.

"Til Kulturnatten kan alle interesserede opleve ny videnskab og afprøve nogle af de mange nytænkende og innovative produkter, som forskere og virksomheder udvikler hver dag. Uddannelses- og Forskningsministeriet viser på den måde et billede af den høje kvalitet af forskning, innovation og uddannelse, vi har i Danmark. Jeg glæder mig til at tale med robotter, udfordre smagsløgene og møde københavnerne til en spændende aften og nat i Bredgade", siger uddannelses- og forskningsminister Sofie Carsten Nielsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.345