23948sdkhjf

Næste generation af sikkerhedsbriller

Honeywell lancerer Millennia ® 2G.
Millennia ® 2G Millennia® 2G er udviklet til brug i bl.a. produktions- og medicinindustrien, olie og gas, og bygge- anlæg.

Brillerne er klar til brug direkte fra emballagen, hvilket gør det muligt for brugeren at fokusere på opgaven ved hånden uden at bekymre sig om justeringer eller bevægelige dele, fortæller Honeywell.

"Vi lod vores kunder tage teten, da vi designede Millennia® 2G. Ved at lytte til kundernes krav, har vi udviklet en ny stil, der specifikt opfylder deres behov for enkelhed - uden justerbare dele - og samtidig sikre en tilsvarende sikker og behagelig pasform, optimal øje- og kindbeskyttelse samt større perifert udsyn. Kombineret med den nye sportsinspirerede stil tilbyder Millennia® 2G en øjenbeskyttelsesløsning, der kan øge arbejdernes accept af deres sikkerhedsbriller og understøtte den overordnede sikkerhed", fortæller Christine Mello-Blonay, der er ledende produktchef hos Honeywell Safety Products.

Millennia® 2G har et "wraparound"-brilledesign der giver optimal øje- og kinddækning, lyder det fra Honeywell, og som beskytter mod partikler, støv og sammenstødsrelaterede risici. Et hyldelignende design langs panden skal hjælpe yderligere med at forhindre støv i at slippe ind i stellet fra oven.

"Sikkerhedsbrillerne tilbyder uovertrufne synsmuligheder for fremragende perifert udsyn og det sporty, moderne stel er med til at fremme brugen af brillerne. Heldagskomforten sikres med bløde, fleksible materialer, der er indbygget i stellet og brillestængerne, mens bløde næsepuder forhindrer glidning og garanterer en sikker pasform", lyder det fra Honeywell.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078