23948sdkhjf

Nye medarbejdere på Tradium

Erhvervsskolen har ansat ny svejsefaglærer, bygningskonstruktør og skolepraktikinstruktør.
Kalle Rosenberg, 45, er ansat som underviser på Tradium. Han skal arbejde som svejsefaglærer på afdelingen Blommevej 40 i Randers og på afdelingen i Pederstrup.

Kalle Rosenberg er bosat i Gjerlev og uddannet klejnsmed. Han kommer fra en stilling som driftsleder ved Vester Hjermitslev biogas ApS, og han har tidligere arbejdet som certifikatsvejser hos Skanda A/S.

Rasmus Schneider, 32, er ansat som bygningskonstruktør i Tradiums bygningstjeneste på Vester Allé. Han skal beskæftige sig med håndtering af bl.a. drift- og vedligeholdelse af skolens bygninger, som omfatter 70.000 etagemeter. Han er bosat i Glesborg og uddannet tømrer og bygningskonstruktør. Han kommer fra en stilling som bygningskonstruktør og projektleder hos Sixhøj Rådgivende Ingeniører A/S i Bjerringbro.

Vivi Solvej Tranekær, 41, er ansat som skolepraktikinstruktør i Tradiums afdeling på Blommevej. Hun skal arbejde på Tradiums malerskole som skolepraktikinstruktør.

Hun er bosat i Spentrup og uddannet bygningsmaler. Hun kommer fra en stilling som malersvend med særligt ansvar hos malerfirma Kusk og Søn. Foruden alsidig malerarbejde har hun bl.a. arbejdet i funktioner som pladsformand og arbejdsmiljørepræsentant.

..
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094