23948sdkhjf

Nye medarbejdere hos Pitzner

Virksomheden har ansat nye salgskonsulenter og en ny liftchauffør.
Michael Flodin er ansat som salgskonsulent hos Pitzner i Københavns-afdelingen. Han kommer fra fem års ansættelse hos Würth Danmark A/S, og før det har han været ansat som sælger i udlejningsbranchen ligeledes i København. Michael Flodin vil primært arbejde eksternt og have fokus på liftudlejning, og vil i øvrigt repræsentere hele Pitzners brede program. I kraft af sine tidligere ansættelser har han et stort netværk i den københavnske bygge- og anlægsbranche.

Lars Uldal er ansat som salgskonsulent for arbejdsplatforme med udgangspunkt i afdelingen i Middelfart. Han kommer fra en kortere ansættelse hos Platform A/S og har før da været ansat to gange hos Pitzner – i begge tilfælde som montør af arbejdsplatforme. Lars Uldal er uddannet skibsmontør, men har i mange år arbejdet med arbejdsplatforme. Nu skifter han montageværktøjet ud med ordreblokken og er fortsat firmaets ansigt overfor kunderne.

Simon Arberg Espensen er ansat som liftchauffør hos Pitzner i København. Han er fører på forskellige lastvognslifte efter behov. Simon Arberg Espensen er uddannet murer og har senest arbejdet indenfor ejendomsservice. Både som murer og i ejendomsservice har han været bruger af lifte, og har dermed erfaring med at løse også de vanskelige liftopgaver.

..
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125