23948sdkhjf

Ny koncerndirektør i IAI-koncernen

Efter at have stået i spidsen for IAI-koncernen i mere end 47 år, trækker Ib Andresen sig tilbage og giver stafetten videre.
Direktør Bjørn Thorsen, der i dag er leder af Ib Andresen Industris Pladedivision samt adm. direktør for søsterselskabet Andresen Towers A/S, tiltræder den 1. november stillingen som koncerndirektør for IAI Holding A/S og bliver dermed samtidig adm. direktør for Ib Andresen Industri A/S.

Med udnævnelsen af en intern direktør til denne post, har man lagt vægt på at skabe størst mulig kontinuitet i ledelsen af koncernen i respekt for de værdier, der kendetegner koncernen, og som man også ønsker at fastholde fremadrettet.

Ib Andresen vil fortsætte som bestyrelsesformand i IAI Holding A/S og Ib Andresen Industri A/S samt øvrige bestyrelsesposter inden for koncernen.

"Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke vores mange gode kunder, leverandører og andre samarbejdspartnere for et godt samarbejde igennem mange år, og jeg står naturligvis gerne til rådighed for eventuelle spørgsmål i den anledning", udtaler Ib Andresen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078