23948sdkhjf

Prisvinder fra Vipperød har gjort fetaost udbredt i Mellemøsten

Primodan A/S producerer mange af de mejerimaskiner og anlæg, der skal bruges til fetaostproduktion i Mellemøsten. Det er virksomheden så god til, at den mandag fik overrakt DI Vestsjællands Initiativpris ved et arrangement på virksomheden.
Primodan A/S skaber gode resultater ved at tilpasse produktionen og fokusere på spidskompetencer, lyder det fra formand for DI Vestsjælland, Hans Hellstrøm Henningsen

"Virksomheden har med sit stærke fokus på Mellemøsten fat i et marked, hvor kvalitet og fødevaresikkerhed er et stigende ønske. Det kræver de rigtige produktionsanlæg til de mellemøstlige mejerier, og det kan Primodan A/S levere. Eksportvirksomhederne er utroligt vigtige for Vestsjælland. Virksomheder baseret på eksport skal hver dag klare sig i en benhård international konkurrence, hvilket tvinger dem til at arbejde effektivt og hele tiden udvikle deres produkter og organisation for at overleve. Det er derfor godt at kunne fremhæve en virksomhed, der netop gør det og har tro på fremtiden, siger formanden for DI Vestsjælland Hans Hellstrøm Henningsen.

Det store fokus på Mellemøsten var desværre også medvirkende til at give virksomheden store udfordringer efter Muhammedkrisen. Flere dårlige år betød, at virksomheden gik konkurs og måtte genskabes i 2010 med nye ejere og frisk kapital. I foråret kom der igen nye ejere. Det betyder, at virksomheden kan fortsætte med at levere gode resultater og skabe nye arbejdspladser.

Overrækkelsen af prisen fandt sted en uge efter, at en større brand ødelagde store dele af en nabovirksomhed, der er placeret i sammen bygningskompleks. Primodan A/S er dog ikke blevet påvirket af branden.

Initiativprisen fra DI Vestsjælland betyder, at Primodan A/S er en af 19 kandidater til DI’s nationale Initiativpris, der uddeles på en konference for mindre og mellemstore virksomheder i januar 2015.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094