23948sdkhjf

Mapp teknologi og ACOPOS P3 servodrev på SPS/IPC/Drives

Med MAPP teknologi varsler B&R en revolution i udviklingen af automations software.
B&R vil præsentere to banebrydende teknologier på årets SPS/IPC/Drives messe. Mapp teknologi og det nye ACOPOS P3 servodrev.

Mapp teknologien forenkler udviklingen af nye programmer ved hjælp af modulære software blokke, hvilket frigør udviklerne, så de ikke skal programmere basis funktioner, men i stedet kan koncentrere sig om deres hovedopgave: implementering af selve maskinen- eller systemprocessen i applikationssoftware, fortæller B&R.

Ud over at reducere udviklingstiden for nye maskiner og systemer med et gennemsnit på 67%, medfører mapp teknologien også besparelser på service og vedligehold, fortæller virksomheden.

"ACOPOS P3 repræsenterer en tilsvarende imponerende progression inden for automation teknologi. Dette tre-akset servodrev giver en pladsbesparelse på op til 69% i styreskabet. På trods af det kompakte design, er der en prøveudtagningstid på blot 50 mikrosekunder for hele kaskade-controller, hvilket gør det til det hurtigst servodrev på markedet med sikkerhedsfunktioner", lyder det fra B&R.

B&R vil på messen også præsentere Automation PC 2100, en fuld udstyret industri PC med et ultra kompakt design og en business intelligence løsning til B&R's proces kontrolsystem, APROL.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078