23948sdkhjf

Spåntagningsdage 2014: Optimering et nøgleord

Optimering var et af de helt centrale nøgleord på årets Spåntagningsdage 2014, som blev afholdt onsdag og torsdag i Hedensted i samarbejde mellem Flextek og KJV.
Det myldrede ind med beslutningstagere og operatører fra metal- og maskinindustrien, da KJV og Flextek over to dage inviterede til Spåntagningsdage hos i Hedensted. Og både leverandører og gæster havde samme fokus, nemlig optimering. Alle vil i sagens natur øge og kvaliteten af de færdige metalemner, og det skal ske på en effektiv måde, der også slår positivt ud på bundlinjen.

Optimeringen findes både i værktøjet og i maskinerne, og det var der masser af bud på i Hedensted. Men optimeringen findes i den grad også i opstillingen omkring maskinerne. Det kan teknisk specialist for KJV, Hans Jørgen Piepgräss skrive under på. Han ved en masse om den nye ladestation med 20 Makro Grip skruestikker fra Lang Technik til brug for automatisk fødning af emner i de spåntagende maskiner. Den viden gjorde ham til en ombejlet herre i Hedensted.

Du kan læse en fyldig reportage fra Spåntagningsdage 2014 i det kommende nummer af Jern & Maskinindustrien, der er på gaden den 5. december.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.148