23948sdkhjf

Et værkstedseksperimentarium på 900 m2

Tirsdag åbner erhvervsskolen HANSENBERG dørene til XHOUSE.
XHOUSE er et værkstedseksperimentarium for alle, der drømmer om at starte egen virksomhed eller fremstille en prototype. Her kan Kolding-borgere med iværksætterdrømme fremover få hjælp til at teste deres idéer.

"Det er vigtigt, at vi giver iværksættere de bedste betingelser for at udvikle deres idéer. Derfor har vi skabt XHOUSE, som er et 900 m2 stort værksted med 3D-printere, robotter, laserskærere og metal- og træværksted", siger direktør for HANSENBERG, Birger Hørning.

Sparring og udvikling

Med XHOUSE har HANSENBERG skabt et rum for studerende, iværksættere og virksomheder, der har brug for sparring og udvikling. Målet er at skabe et stærkt og værdiskabende samarbejde med erhvervslivet om innovation.

"XHOUSE er for alle, der elsker at udvikle, skabe og tænke ud af boksen. Vi inviterer derfor iværksættere og virksomheder til at gøre brug af huset, hvis de står med en problemstilling, de gerne vil have belyst eller en prototype, der skal udvikles. Vi har længe ønsket os et center for innovation og iværksætteri, og vi er meget stolte af de nye faciliteter", siger Birger Hørning.

HANSENBERG åbner dørene til XHOUSE tirsdag den 6. januar kl. 16-20.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094