23948sdkhjf

Stærk dansk tro på øget eksport til Tyskland

Danske virksomheder har stærk tiltro til eksporten til Tyskland i 2015. Det viser en rundspørge fra Dansk-Tysk Handelskammer, der generelt ser positive tendenser i den tyske samfundsøkonomi.
Der er solide positive forventninger til danske virksomheders eksportaktiviteter på det tyske marked. Det viser det nyeste eksportbarometer fra Dansk-Tysk Handelskammer.

Handelskammeret foretog fra den 18. september til den 3. oktober sidste år en rundspørge hos danske virksomheder, hvor der spørges til danske virksomhedernes eksportforventninger til det tyske marked for 2014 og 2015. Rundspørgen er blevet sendt til 3.881 direktører, eksportchefer og marktingchefer i danske virksomheder, 309 har svaret, og billedet er positivt.

60 procent af de danske virksomheder forventer stigende eksport til Tyskland i år, mens 31 procent forventer uændret niveau. Tallene blev fremlagt af Dansk-Tysk Handelskammers direktør, Reinar Perau, som optakt til årets Hannovermesse.

Læs hele artiklen i den seneste trykte udgave af Jern og Maskinindustrien. Er du ikke allerede abonnent på den trykte avis, kan du købe et abonnement ved at klikke her:

http://www.jernindustri.dk/nyhedsbrev/Ab... - vælg abonnement og udfyld derefter felterne i bunden af siden.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063