23948sdkhjf

Plastvirksomheder får genvej til at outsource papirarbejdet

Plastindustrien og Visma Services Danmark A/S har indgået en brancheaftale, der giver medlemsvirksomhederne adgang til løsninger inden for HR, lønadministration, bogføring og inkasso.
Plastindustrien og Visma Services Danmark A/S har netop indgået en brancheaftale, der giver medlemsvirksomhederne nem adgang til midlertidige eller permanente ressourcer i administrationen. Der er også mulighed for helt eller delvis at outsource opgaver inden for løn- og regnskabsmæssig assistance samt rykker- og inkassoservice. Aftalen indeholder også adgang til HR og personalejura samt rådgivning om økonomiske forhold og regnskaber.

"I Plastindustrien identificerer vi områder, hvor vi som brancheforening ser nogle stordriftsfordele for vores medlemmer. Set fra udbydernes side er vi til gengæld attraktive, fordi vi kommer med en god, kritisk masse. Derfor er denne type aftale til gavn for alle parter. Aftalen med Visma dækker en række funktioner, hvor flere af vores medlemmer kan hente ressourcer ind uden at skulle fastansætte eller formentlig kan effektivisere ved at outsource nogle af de administrative opgaver", siger adm. direktør Thomas Drustrup.

Hos Visma Services Danmark A/S ser man frem til samarbejdet med flere af Plastindustriens medlemmer, der overvejende er mindre og mellemstore virksomheder, jævnt fordelt over hele landet.

"Vi har forhandlet meget konstruktivt med Plastindustrien og fået indtryk af en internationalt orienteret og konkurrencepræget branche, der er opmærksomme på at bruge sine ressourcer der, hvor det giver mest værdi. Den indgåede brancheaftale giver mulighed for at frigøre kræfter i medlemsvirksomhederne til at fokusere på kerneforretningen", siger adm. direktør June Mejlgaard Jensen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.084