23948sdkhjf

Opfindertrangen driver AGA

Den 15. marts i år er det 100 år siden, AGA Danmark blev grundlagt. Evnen og lysten til at opfinde nye løsninger til kunderne på gas-området skal bringe AGA sikkert ind i fremtiden.
Det er ofte usynligt – med mindre det er meget koldt – men overalt i industri-produktionen er det uundværligt.

Vi taler om industrielle gasser, og det handler om AGA Danmark, som driver gasfabrikker på Amager i København og i Taulov ved Fredericia. I dag er AGA en del af den multinationale Linde Group, der er verdens største gasproducent og gasleverandør, og den store gaskoncern giver enorme muligheder for AGA’s ansatte og ikke mindst kunder.

Det fortæller AGA’s markedsdirektør Ole Kronborg, som har inviteret indenfor hos AGA i anledning af virksomhedens runde fødselsdag.

"Vi sælger i princippet alle gasser fra det Periodiske System, og vi har dem i en lang række blandinger og renheder. I alt har vi omkring 5000 gasser på hylden," fortæller Ole Kronborg om udvalget, hvor kun de tre produceres i København.

Læs hele artiklen i den seneste trykte udgave af Jern og Maskinindustrien. Er du ikke allerede abonnent på den trykte avis, kan du købe et abonnement ved at klikke her:

http://www.jernindustri.dk/nyhedsbrev/Ab... - vælg abonnement og udfyld derefter felterne i bunden af siden.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079