Choose language Forside > ArtikelvisningSkip Navigation Links Lørdag 25. oktober 2014
Annoncepriser / Kontakt  

Plastvirksomhed med overskud
28. juli 2009 kl. 13:00 / Metal
Print Tip Debat
Plastvirksomheden Vink A/S i Randers kom ud af 2008 med et acceptabelt resultat. Omsætningen landede på 283 mio. kr. i 2008 og overskuddet før skat endte på 6.4 mio. kr – begge tal vidner om tilbagegang i forhold til de særdeles gode resultater i 2007.

- Vi kæmper videre, siger adm. direktør Walter Blunck og gør ingen hemmelighed ud af, at det er svære tider i markedet. I 2008 implementerede medarbejdere og ledelse i fællesskab ny vision, mission og værdisæt, og disse danner grundlaget for alle tiltag i virksomheden.
- Vores mission er klokkeklar, forklarer Blunck – vi skaber værdi for kunder, leverandører og medarbejdere, og det gælder uanset, om vi bevæger os i et opadgående eller nedadgående marked. Vink bruger fortsat mange ressourcer på at udbrede kendskabet til plastens uendelige muligheder, og det er ganske enkelt vejen frem i forhold til at leve op til vores egen mission, siger han.
I 2007 var omsætningen på 289 mio. kr. og overskuddet 9.7 mio. kr., hvilket var en særdeles flot vækst i forhold til året før. Regnskabsåret 2008 begyndte med fortsat stor efterspørgsel efter virksomhedens produkter og løsninger, men i løbet af året blev først det byggeri- og reklamerelaterede salg ramt og mod slutningen af året oplevede selskabet en brat opbremsning i salget til danske industrikunder.
I 2008 satte de daværende ejere Kendrion N.V. Vink gruppen til salg, og i starten af 2009 blev Vink gruppen officielt overtaget af Edmundsson Distribution Ltd, som kort efter valgte at skifte navn til Vink Holding Ltd. På verdensplan er Vink Gruppen en del af et netværk af plastleverandører, der er fordelt på 4 kontinenter, beskæftiger mere end 5000 medarbejdere, og som samlet set omsætter for mere end 4 mia. kr.
mola
 
 
Vis originalbillede
(Foto: Vink A/S.)
 Læs også...
12. marts 2010 kl. 10:00
Højtydende bor sætter nye standarder
26. august 2008 kl. 9:45
Vækst i plastvirksomhed
Tip en ven...
Dit navn:
*
Din email:
*
Til email:
*


0
Skriv en kommentar!
Her har du mulighed for at skrive din uforbeholdne mening.
For at kunne deltage i debatten, skal du være logget ind.
Er du endnu ikke oprettet som bruger kan du gøre det her. Det tager kun et øjeblik.
LOG IND
Email:
Password:
Husk mig
Ny bruger
Glemt password
Der er endnu ingen kommentarer til artiklen.

Al materiale på dette site er beskyttet af loven om ophavsret. Billeder og tekst må ikke uden tilladelse kopieres, sælges eller videredistribueres.
Jern og Maskinindustrien
Smedeholm 12-14, 1. th., DK-2730 Herlev | Tel: +45 70 11 37 00 | Email:
red@jernindustri.dk