Choose language Home > Article displaySkip Navigation Links Wednesday 23 April 2014
Advertising / Contact  

Tech Tour 2009 Danmark og Sydsverige
21 August 2009 kl. 11:00 / Virksomheder
Print Tip Debat
Danmark og Sydsverige skal kæmpe om milliarder fra internationale investorer.
I 48 timer skal internationale venturefonde på et tour de force rundt i Danmark og Sydsverige for at møde de 24 mest interessante hightech- og cleantech-virksom-heder netop nu. Præsentationen af de 24 investerings-kandidater finder sted den 26. og 27.
august i henholdsvis Operaen og Eigtveds Pakhus i København, i Søhuset i Hørsholm – og hos Sony Ericsson og Ideon Science Park i Lund og Turning Torso i Malmø. Og det hele er organiseret af non-profit-organisationen Tech Tour 2009 Denmark and Southern Sweden.
Om fire dage lyder startskuddet for Tech Tour 2009 Den-mark|Southern Sweden ved en stor gallamiddag i den gamle Børssal i København. Her bliver navnene på de 24 virksomheder, der de følgende to døgn skal slås om milliarder fra inter-nationale investorer, offentliggjort.
De 24 hightech- og cleantech-virksomheder er udvalgt blandt flere end 200 virksomheder af Tech Tour Selection Commitée, som består af 18 repræsentanter fra bl.a. Northzone, Sunstone, TDC, Vækstfonden, PwC, Connect Danmark og Danfoss.
»Vi kommer til at præsentere et fremragende og stærkt felt på 17 danske og 7 svenske virksomheder, som har enestående teknologi, globalt potentiale og høj sandsynlighed for økonomisk succes inden for deres respektive forretningsområder,« siger Anders B. Christjansen, President for Tech Tour 2009 Denmark and Southern Sweden.
På Tourens første dag vil de pengestærke internationale investorer desuden på egen krop få mulighed for at opleve, at Danmark har fokus på klima og miljø. I hold af seks personer skal de nemlig transportere sig selv på kollektive ECO-taxi-cykler gennem hovedstaden kl. 13.50 fra virksomhedspræsentationerne i Operahuset til de næste præsentationer, som foregår i Eigtveds Pakhus.
mola
 
 
 Also read...
13 October 2009 kl. 13:00
Force deltager på korrossionskonference
8 October 2009 kl. 15:45
Rådgivningsfirma køber mikroskop
Tip a friend...
Your name:
*
Your email:
*
To email:
*


0
Post a comment!
Here you may express your opinion.
In order to participate in the debate, you must be logged in.
If you are not a registered user, you can create a new account by following this link. The registration process only takes a minute.
LOG IN
Email:
Password:
Remember me
New user
Forgot password
No comments posted yet.

All material on this site is protected by the law regarding copyright. Pictures and text may not be copied, sold or distributed further without permission.
Jern og Maskinindustrien
Smedeholm 12-14, 1. th., DK-2730 Herlev | Tel: +45 70 11 37 00 | Email:
red@jernindustri.dk