Choose language Forside > ArtikelvisningSkip Navigation Links Fredag 19. december 2014
Annoncepriser / Kontakt  

Tech Tour 2009 Danmark og Sydsverige
21. august 2009 kl. 11:00 / Virksomheder
Print Tip Debat
Danmark og Sydsverige skal kæmpe om milliarder fra internationale investorer.
I 48 timer skal internationale venturefonde på et tour de force rundt i Danmark og Sydsverige for at møde de 24 mest interessante hightech- og cleantech-virksom-heder netop nu. Præsentationen af de 24 investerings-kandidater finder sted den 26. og 27.
august i henholdsvis Operaen og Eigtveds Pakhus i København, i Søhuset i Hørsholm – og hos Sony Ericsson og Ideon Science Park i Lund og Turning Torso i Malmø. Og det hele er organiseret af non-profit-organisationen Tech Tour 2009 Denmark and Southern Sweden.
Om fire dage lyder startskuddet for Tech Tour 2009 Den-mark|Southern Sweden ved en stor gallamiddag i den gamle Børssal i København. Her bliver navnene på de 24 virksomheder, der de følgende to døgn skal slås om milliarder fra inter-nationale investorer, offentliggjort.
De 24 hightech- og cleantech-virksomheder er udvalgt blandt flere end 200 virksomheder af Tech Tour Selection Commitée, som består af 18 repræsentanter fra bl.a. Northzone, Sunstone, TDC, Vækstfonden, PwC, Connect Danmark og Danfoss.
»Vi kommer til at præsentere et fremragende og stærkt felt på 17 danske og 7 svenske virksomheder, som har enestående teknologi, globalt potentiale og høj sandsynlighed for økonomisk succes inden for deres respektive forretningsområder,« siger Anders B. Christjansen, President for Tech Tour 2009 Denmark and Southern Sweden.
På Tourens første dag vil de pengestærke internationale investorer desuden på egen krop få mulighed for at opleve, at Danmark har fokus på klima og miljø. I hold af seks personer skal de nemlig transportere sig selv på kollektive ECO-taxi-cykler gennem hovedstaden kl. 13.50 fra virksomhedspræsentationerne i Operahuset til de næste præsentationer, som foregår i Eigtveds Pakhus.
mola
 
 
 Læs også...
13. oktober 2009 kl. 13:00
Force deltager på korrossionskonference
8. oktober 2009 kl. 15:45
Rådgivningsfirma køber mikroskop
Tip en ven...
Dit navn:
*
Din email:
*
Til email:
*


0
Skriv en kommentar!
Her har du mulighed for at skrive din uforbeholdne mening.
For at kunne deltage i debatten, skal du være logget ind.
Er du endnu ikke oprettet som bruger kan du gøre det her. Det tager kun et øjeblik.
LOG IND
Email:
Password:
Husk mig
Ny bruger
Glemt password
Der er endnu ingen kommentarer til artiklen.
Seneste nyheder
Ugens mest læste
Seneste debatindlæg
9. december kl. 21:32
Hvor meget koster Køgeruten?
10. november kl. 6:08
Det er rigtig flot
5. november kl. 17:16
Mye initiativ
20. oktober kl. 16:15
Kommentar

Al materiale på dette site er beskyttet af loven om ophavsret. Billeder og tekst må ikke uden tilladelse kopieres, sælges eller videredistribueres.
Jern og Maskinindustrien
Smedeholm 12-14, 1. th., DK-2730 Herlev | Tel: +45 70 11 37 00 | Email:
red@jernindustri.dk