23948sdkhjf

Fakta om udbudet

Offentliggjort
04.08.2015

- Etablering af et regionalt erhvervsnetværk målrettet havvind samt et kompetenceudviklingsforløb af regionale virksomheder målrettet havvind


Titel - Etablering af et regionalt erhvervsnetværk målrettet havvind samt et kompetenceudviklingsforløb af regionale virksomheder målrettet havvind
OpgavebeskrivelseTilbudsgiver skal stå for etablering og koordinering af opstarten af et fælles regionalt erhvervsnetværk, der skal fungere som ”one point of contact” for og servicere den kommende operatør af havmølleparken på Kriegers Flak. Målet er at få rekrutteret så mange virksomheder som muligt til erhvervsnetværket, således at netværket kan tilbyde operatøren en stor volumen af de mange forskellige nødvendige kompetencer, som operatøren vil efterspørge. Forventningen er, at netværket på sigt kan drifte sig selv gennem finansiering af dets medlemsvirksomheder. De involverede kommuner/erhvervsråd samt eksisterende erhvervsnetværk forventes inddraget i forbindelse med rekruttering af relevante virksomheder til erhvervsnetværket.

For at ruste de sjællandske virksomheders muligheder for at lande ordre fra Kriegers Flak, og evt. senere tilkommende havvindsprojekter, skal tilbudsgiver ligeledes give tilbud på et generelt kompetenceudviklingsforløb af op til ca. 100 regionale virksomheder målrettet havvind. Et vist frafald af virksomheder løbende igennem forløbet kan muligvis forventes, og det er ikke nødvendigvis en forudsætning, at op imod 100 virksomheder vælger at gennemføre hele kompetenceudviklingsforløbet. Det forventes, at de mest relevante virksomheder vil ligge inden for bygge-anlægsbranchen, men kompetenceudviklingsforløbet bør tilrettelægges, således at alle interesserede virksomheder fra starten kan få mulighed for at deltage uanset branche.

Forløbet skal bl.a. have fokus på de kompetencer og krav, som havvindsindustrien efterspørger, herunder hvilke barriere samt muligheder, der eksisterer for regionale virksomheder ift. at blive leverandør til Kriegers Flak. I den forbindelse forventes det, at tilbudsgiver tilbyder ”hands on” rådgivning individuelt til virksomhederne, herunder gennemfører individuelle GAP-analyser eller lignende af de interesserede virksomheder, der ønsker at gennemføre hele kompetenceforløbet. Dermed får virksomhederne et klart billede af, hvor de har behov for at styrke deres kompetencer, således de kan blive leverandører til Kriegers Flak-projektet.
Annonceret4. august 2015 12:00:00 CEST
Deadline11. september 2015 12:00:00 CEST
UdbudstypeMindre danske udbud
OpgavetypeTjenesteydelser
UdbudsformOffentligt/åbent udbud
CPV kode31121310
NUTS kodeDK0
MyndighedstypeRegion

Dokumenter & materiale

Link til udbudsmaterialehttp://eu.eu-supply.com/app/rfq/publicpurchase_frameset.asp?PID=149358&B=&PS=1&PP=

Tildelings- og udvælgelseskriterier

TildelingskriterierAndet
UdvælgelseskriterierKriterier for tildeling af opgaven

De indkomne tilbud vil blive vurderet ud fra følgende tildelingskriterier (kriteriets procentvise vægtning er angivet i parentes):

- Beskrivelse af indholdet i det foreslåede tilbud (50 %)

Der vil blive lagt vægt på indholdet i tilbudsgivers detaljerede aktivitetsplan, herunder de tidsmæssige planer for opgavevaretagelsen. Samt omfanget af den tilbudte serviceydelse.

- Tilbudsgivers faglige erfaring, ekspertise og kompetencer fra lignende tidligere opgaver (30 %)

Ved faglig ekspertise, erfaring og kompetencer lægges der vægt på tilbudsgivers projektorganisation bl.a. den uddannelsesmæssige og erfaringsmæssige baggrund for de medarbejdere, som vil indgå i tilbudsgivers projektorganisation til at udføre den tilbudte ydelse.

- 3) Laveste pris (20 %)

Tilbuddet vil blive vurderet ud fra dets pris, herunder om det holder sig inden for den fastsatte økonomiske maksimumramme på DKK 700.000.

Bud over maksimumrammen på DKK 700.000 betragtes som ukonditionsmæssige.

Kontaktperson

NavnSimon Hansen
Telefon+45 23299753
E-mailsimonhansen_downunder@yahoo.com

Ordregiver

NavnRegion Sjælland
AdresseAlleen 15
4180 Sorø
DK
Telefon+45 70155000
E-mailsimah@regionsjaelland.dk
WWWhttp://www.regionsjaelland.dk/VUS/Sider/default.aspx

Send til en kollega

0.047