23948sdkhjf

Fakta om udbudet

Offentliggjort

Tilbudsindhentning på vask og leje af beklædning og linned til Rødovre Kommune.


TitelTilbudsindhentning på vask og leje af beklædning og linned til Rødovre Kommune.
OpgavebeskrivelseTilbudsindhentning på vask og leje af beklædning til medarbejdere i Rødovre Kommune inden for plejesektoren, samt leje af linned og vask af Rødovre Kommunes egne mopper.

Procedure:
For at give tilbud på opgaven skal tilbudsgiver rekvirere Rødovre Kommunes tilbudsbetingelser, der kan rekvireres på e-mail adressen: udbud@rk.dk - att.: Torben Bjerre (anføres i emnelinjen).
Annonceret26. marts 2015 08:00:00 CET
Deadline30. april 2015 12:00:00 CEST
UdbudstypeMindre danske udbud
OpgavetypeTjenesteydelser
UdbudsformAndet
CPV kode98310000
NUTS kodeDK
MyndighedstypeKommune

Tildelings- og udvælgelseskriterier

TildelingskriterierØkonomisk mest fordelagtige bud
UdvælgelseskriterierTro og love‐erklæring om ubetalt forfalden gæld til det offentlige,
jf. lovbekendtgørelse nr. 336 af 13. maj 1997 overstigende 100.000 kr.

Økonomisk og finansiel formåen

Rødovre Kommune ønsker at tilbudsgiver vedlægger følgende oplysninger om tilbudsgivers økonomiske og finansielle formåen:

Tilbudsgivers seneste revisorpåtegnede årsrapport. I koncernfor-hold/konsortier skal der fremsendes årsrapport for den virksomhed, der byder på kontrakten

Erklæring om tilbudsgivers regnskabsoplysninger, omsætning mv. i de seneste tre disponible regnskabsår afhængig af, hvornår tilbudsgiver blev etableret eller startede sin virksomhed. Oplysningerne skal afgives på tro og love og Rødovre Kommune forbeholder sig ret til at efterprøve rigtigheden af dem. Ved sammenslutning af økonomiske aktører (f.eks. et konsortium) skal dokumentation for regnskabsoplysningerne fremsendes tilbuddet for hver af de deltagende aktører i sammenslutningen.

Dokumentation for relevant produktansvarsforsikring, der i kontraktperio-den dækker med en samlet årlig forsikringssum på DKK 10 mio. Kontraktha-vers eventuelle selvrisiko må ikke overstige DKK 100.000 per skade. Tilbuds-givers erstatningsansvar vil ikke være begrænset til forsikringssummen.

Teknisk og faglig egnethed

Rødovre Kommune ønsker at tilbudsgiver sammen med tilbuddet fremsender:

En beskrivelse af tilbudsgivers organisation, distribution, leveringssikkerhed, kvalitetssikring og kundeservice

Beskrivelse af erfaring og ekspertise med den udbudte ydelse, herunder referenceliste med beskrivelse af de betydeligste sammenlignelige kontrakter in-den for vask og leje af tøj, herunder eventuelle kommunale referencer, til-budsgiver har indgået inden for det udbudte område i løbet af de seneste tre år, med angivelse af kontaktperson, telefonnummer og kontraktens ikrafttrædelsestidspunkt samt eventuelt med angivelse af kontraktens omsætning.

Social klausul

Rødovre Kommune ønsker at samarbejde med virksomheder der påtager sig et so-cialt ansvar, lever op til egne muligheder for at etablere lære- og praktikpladser og har formuleret personalepolitikker om fastholdelse af medarbejdere med længereva-rende sygdom, truet arbejdsevne mv.

Som leverandør til kommunen, skal der så tidligt som muligt inden leverancen/arbejdets udførelse, tages kontakt til Jobcentret i Rødovre Kommune på tlf. 3637 7060, med henblik på at indgå i samarbejde om kommunens beskæftigelsesindsats

Kontaktperson

NavnTorben Bjerre
Telefon+45 36377000
E-mailudbud@rk.dk

Ordregiver

NavnRØDOVRE KOMMUNE
AdresseRødovre Parkvej 150
2610 Rødovre
DK
Telefon+45 36377000
E-mailudbud@rk.dk
WWWwww.rk.dk

Send til en kollega

0.047