23948sdkhjf

Fakta om udbudet

EU-nr
2015/S 092-164614
Offentliggjort
13.05.2015
Udbudstype
Begrænset udbud

Indlevering af tilbud

Til
08.06.2015 Kl. 12:00

Addresse
www.ibinder.com

Udbyder

Danmarks Tekniske Universitet (DTU)

DTU Life Science and Bioengineering Bygning 202 - Fagentreprisekontrakt E202-14 - Landskab.


Danmarks Tekniske Universitet (DTU)

Udbudsbekendtgørelse

Bygge- og anlægsarbejder

Direktiv 2004/18/EF

Del I: Ordregivende myndighed

I.1) Navn, adresser og kontaktpunkt(er)

Danmarks Tekniske Universitet (DTU)
Nils Koppels Alle, Bygning 402, 1. sal
Att: Pia Pytlich
2800 Kgs. Lyngby
DANMARK
Mailadresse: pipy@dtu.dk

Internetadresse(r):

Overordnet internetadresse for den ordregivende myndighed: www.dtu.dk

Elektronisk adgang til oplysninger: http://www.ibinder.com/External/EnquiryLink.aspx?id=fmjdocqbwh

Elektronisk indsendelse af bud og ansøgninger om deltagelse: https://www.ibinder.com/External/EnquiryLink.aspx?id=fmjdocqbwh

Yderligere oplysninger fås her: Det/De ovennævnte kontaktpunkt(er)

Specifikationer og yderligere dokumenter (herunder dokumenter vedrørende den konkurrenceprægede dialog og et dynamisk indkøbssystem) fås her: Det/De ovennævnte kontaktpunkt(er)

Bud eller ansøgninger om deltagelse skal sendes til: Det/De ovennævnte kontaktpunkt(er)

I.2) Type ordregivende myndighed
Offentligt organ
I.3) Hovedaktivitet
Uddannelse
Andet: Forskning, innovation og forskningsbaseret rådgivning
I.4) Kontrakt indgås på andre ordregivende myndigheders vegne
Den ordregivende myndighed indkøber på andre ordregivende myndigheders vegne: nej

Del II: Kontraktens genstand

II.1) Beskrivelse
II.1.1) Den ordregivende myndigheds betegnelse for kontrakten:
DTU Life Science and Bioengineering Bygning 202 — Fagentreprisekontrakt E202-14 — Landskab.
II.1.2) Kontrakttype og leverings- eller udførelsessted for bygge/anlægsarbejdet, varerne eller tjenesteydelserne
Bygge- og anlægsarbejder
Hovedleverings- eller hovedudførelsessted for bygge- eller anlægsarbejde, varer eller tjenesteydelser: DTU Lyngby Campus, 2800 Kgs. Lyngby.

NUTS-kode DK012

II.1.3) Oplysninger om offentlig kontrakt, rammeaftale eller dynamisk indkøbssystem
Bekendtgørelsen vedrører en offentlig kontrakt
II.1.4) Oplysninger om rammeaftale
II.1.5) Kort beskrivelse af kontrakten eller indkøbet/indkøbene
Den udbudte kontrakt omfatter udførelse af landskabet med belægning, beplantning og inventar i terræn omkring bygning 202 (første del af det planlagte byggeri for DTU Life Science og Bioengineering) samt landskabet omkring de tilstødende eksisterende bygninger 201 og 204.
Byggefeltet for bygning2 01, 202 og 204 befinder sig i DTU's 2. kvadrant og afgrænses mod syd af Anker Engelundsvej. I arbejdet indgår etablering af belægning og beplantning i gårdhaver samt på terrasser og altaner i bygning 202.
II.1.6) CPV-glossaret (common procurement vocabulary)

45000000, 45112700, 45232120, 31527200

II.1.7) Oplysninger om WTO-aftalen om offentlige indkøb
Dette udbud er omfattet af WTO-aftalen om offentlige indkøb: ja
II.1.8) Delaftaler
Kontrakten er opdelt i delaftaler: nej
II.1.9) Oplysninger om alternative tilbud
Alternative tilbud vil blive taget i betragtning: nej
II.2) Kontraktens mængde eller omfang
II.2.1) Samlet mængde eller omfang:
Se punkt II.1.5).
II.2.2) Oplysninger om optioner
Optioner: ja
Beskrivelse af disse optioner: Kontrakten forventes at omfatte en option på udførelse af landskabet på den nordlige side af bygning 204 i en bredde af ca. 20 meter.
Nærmere specifikation og detaljering af mulig option vil fremgå af udbudsmaterialet i tilbudsfasen.
II.2.3) Oplysninger om forlængelse
Denne kontrakt kan forlænges: nej
II.3) Kontraktens varighed eller frist for dens opfyldelse
Varighed i måneder: 10 (fra tildeling af kontrakten)

Del III: Juridiske, økonomiske, finansielle og tekniske oplysninger

III.1) Kontraktbetingelser
III.1.1) Sikkerhedsstillelse og garantier, som forlanges:
I henhold til AB92 § 6, hvortil tilføjes, at såfremt entreprisen udvides med 10 % eller derover, kan bygherre kræve, at sikkerhedsstillelsen hæves tilsvarende. Der henvises til økonomisk/finansielt mindstekrav fastsat nedenfor i punkt. III.2.2) Vedrørende AB92 § 7 tilføjes, at bygherre ikke stiller sikkerhed.
III.1.2) De vigtigste finansierings- og betalingsvilkår og/eller henvisning til relevante bestemmelser herom:
Vil fremgå af udbudsmaterialet.
III.1.3) Retlig form, som kræves af den sammenslutning af økonomiske aktører, ordren tildeles:
Der kræves ingen særlig retlig form. Såfremt kontrakten tildeles en sammenslutning (eksempelvis et konsortium), skal deltagerne i sammenslutningen påtage sig solidarisk hæftelse og udpege en fælles befuldmægtiget, ligesom alle oplysninger, der kræves i henhold til nærværende udbudsbekendtgørelse, skal afgives af alle deltagere i sammenslutningen. Ordregiver anbefaler derfor, at hver deltager i sammenslutningen udfylder en prækvalifikationsanmodning som afleveres samlet med de øvrige deltagere i sammenslutningen i en fælles prækvalifikationsanmodning.
Der gøres opmærksom på, at ansøgere, der agter at opfylde entreprisen ved hjælp af underentreprenører, ikke udgør en sammenslutning.
III.1.4) Andre særlige vilkår
Der gælder særlige vilkår for opfyldelse af kontrakten: ja
Beskrivelse af de særlige vilkår: Der gøres opmærksom på, at entreprisekontrakten vil omfatte en arbejdsklausul, der pålægger entreprenøren at sikre, at både egne samt eventuelle underentreprenørers medarbejdere har løn- og arbejdsvilkår tilsvarende en kollektiv overenskomst indgået for det relevante faglige område mellem de mest repræsentative arbejdsmarkedsparter i Danmark og som er gældende i Danmark. Entreprenøren vil kontraktligt være forpligtet til at dokumentere, at arbejdsklausulen overholdes, og en manglende overholdelse kan medføre sanktioner i form af tilbageholdelseskrav, bøder samt mulig ophævelse af kontrakten ved misligholdelse af arbejdsklausulen.
Der gøres yderligere opmærksom på, at det forventes, at nærværende entreprisekontrakt vil stille krav om, at entreprenøren beskæftiger lærlinge/praktikanter.
III.2) Betingelser for deltagelse
III.2.1) De økonomiske aktørers personlige forhold, herunder krav om optagelse i erhvervs- eller handelsregister
Oplysninger og formaliteter, som er nødvendige for at vurdere, om kravene er opfyldt: Anmodning skal omfatte tro og love-erklæring, der angiver, at ansøger ikke er udelukket eller kan udelukkes fra at afgive tilbud i henhold til artikel 45 stk. 1 og stk. 2 i Europa-Parlamentets og Rådets direktiv nr. 2004/18/EF af 31.3.2004.
Anmodningen skal tillige omfatte afgivelse på tro og love af oplysninger om ubetalt forfalden gæld til det offentlige, idet det bemærkes at gæld til det offentlige kan have betydning for ansøgers mulighed for at blive prækvalificeret, jf. lovbekendtgørelse 336 af 13.5.1997.
Ordregiver har udarbejdet en obligatorisk tro og love-erklæring, som ansøger skal anvende for afgivelse af ovennævnte oplysninger.
Såfremt ansøgeren er en sammenslutning af flere ansøgere (eksempelvis konsortier) skal tro og love-erklæring afgives for hver enkelt deltager i sammenslutningen (konsortiet).
III.2.2) Økonomisk og finansiel kapacitet
Oplysninger og formaliteter, som er nødvendige for at vurdere, om kravene er opfyldt: Ansøger, og også hvis ansøger er en sammenslutning (et konsortium), skal vedlægge dokumentation for, at ansøger på ansøgningstidspunktet vil kunne stille med sædvanlige entreprenørgaranti i henhold til AB 92, § 6.
Det accepteres, at dokumentationen ikke gives præcist på ansøgningsdatoen, men afgives på en dato mellem offentliggørelsen af nærværende udbudsbekendtgørelse og ansøgningstidspunktet. Ordregiver har udarbejdet en formular, der er tilgængelig sammen med det øvrige prækvalifikationsmateriale i iBinder. Ansøger opfordres til at benytte formularen eller som minimum anvende samme formulering for at undgå tvivl om, hvorvidt dokumentationen er tilstrækkelig. Det præciseres, at dokumentation for ansøgers garantiramme ikke er tilstrækkelig, medmindre det fra garantistiller samtidig oplyse, hvor stort det til rådighed værende restbeløb på garantirammen til dækning af nærværende entrepriseopgave er på ansøgningstidspunktet. Det skal endvidere af garantistiller tilkendegives, at denne på kontrakttildelingstidspunktet vil stille garantien.
Mindstekrav til det niveau, der muligvis kræves: Det er et mindstekrav, udover at der skal afgives dokumentation for entreprenørgaranti, at denne eller det til rådighed værende restbeløb på en garantiramme til nærværende entrepriseopgave som minimum er på 500 000 DKK.
III.2.3) Teknisk kapacitet
Oplysninger og formaliteter, som er nødvendige for at vurdere, om kravene er opfyldt:
Ansøger skal ved udfyldelse af det af ordregiver udarbejdede obligatoriske referenceskema, angive referenceoplysninger over de mest betydelige lignende entrepriseopgaver, der er udført/igangsat de seneste 5 år fra ansøgningstidspunktet. Med »betydelige lignende entrepriseopgaver« menes entrepriseopgaver, der såvel i omfang som i ydelsesart er sammenlignelige med den udbudte entreprise.
Der skal udfyldes et referenceskema pr. reference. Referenceoplysningerne på en reference, der ønskes taget i betragtning, bør omfatte kundenavn, angivelse af entreprisens omfang i forhold til areal (bør fremgå om brutto eller nettoareal), entreprisetidspunkt (hvorved forstås kontrakt-/udførelsesperiode), entreprisens kontraktsum (i DKK) samt en kort beskrivelse af ydelser omfattet af entreprisen. Referenceoplysninger afgives på tro og love, hvorfor hvert referenceskema skal dateres og underskrives.
Såfremt referencen hidrører fra en underentreprenør skal der med anmodningen om prækvalifikation vedlægges en rådighedserklæring fra pågældende underentreprenør.
Udfyldte og underskrevne referenceskemaer skal afleveres under fanebladet »Anmodning« i iBinder.
III.2.4) Oplysning om reserverede kontrakter
III.3) Specifikke vilkår for tjenesteydelseskontrakter
III.3.1) Oplysninger om en bestemt profession
III.3.2) Medarbejdere, der skal udføre tjenesteydelsen

Del IV: Procedure

IV.1) Type procedure
IV.1.1) Type procedure
Begrænset
IV.1.2) Grænse for, hvor mange økonomiske aktører der vil blive opfordret til at afgive bud eller deltage
Forventet antal økonomiske aktører: 5
Objektive kriterier for valg af det begrænsede antal kandidater: Ved udvælgelse af ansøger, der prækvalificeres til at afgive tilbud, er der angivet 5 aktører. Såfremt der er flere egnede ansøgere end det planlagte antal af prækvalificerede, vil de bedst egnede blive prækvalificeret på baggrund af en vurdering af referenceoplysningerne fra projekter, der er sammenlignelige med den udbudte opgave, jf. punkt III.2.3) Teknisk kapacitet.
IV.1.3) Reduktion af antallet af økonomiske aktører under forhandlingerne eller dialogen
IV.2) Tildelingskriterier
IV.2.1) Tildelingskriterier
Det økonomisk mest fordelagtige bud vurderet på grundlag af de kriterier, der er anført i specifikationerne, i opfordringen til at afgive bud eller til at forhandle eller i det beskrivende dokument
IV.2.2) Oplysninger om elektronisk auktion
Der vil blive anvendt elektronisk auktion:: nej
IV.3) Administrative oplysninger
IV.3.1) Sagsnummer hos den ordregivende myndighed:
IV.3.2) Har der været tidligere offentliggørelse(r) om samme kontrakt?
nej
IV.3.3) Vilkår for adgang til specifikationer og yderligere dokumenter eller beskrivende dokumenter
Skal der betales for dokumenterne?: nej
IV.3.4) Frist for modtagelse af bud eller ansøgninger om deltagelse
8.6.2015 - 12:00
IV.3.5) Dato for afsendelse til udvalgte kandidater af opfordringer til at afgive bud eller at deltage
IV.3.6) Sprog, der må benyttes ved afgivelse af bud eller ansøgninger om deltagelse
dansk.
IV.3.7) Minimumsperiode, i hvilken den bydende er forpligtet af sit bud
IV.3.8) Åbning af bud

Del VI: Supplerende oplysninger

VI.1) Oplysninger om gentagelse
Dette er et tilbagevendende offentligt indkøb: nej
VI.2) Oplysninger om EU-midler
Kontrakten vedrører et EU-finansieret projekt og/eller program: nej
VI.3) Yderligere oplysninger
Gennemførelsen af prækvalifikationsfasen samt den efterfølgende tilbudsfase vil foregå digitalt, idet det bemærkes, at meddelelse om hvem der prækvalificeres samt tildelingsbreve vil blive udsendt til den af ansøger/tilbudsgiver oplyste kontaktpersons mailadresse.

For håndteringen af prækvalifikationsfasen har ordregiver valgt at benytte udbudsportalen iBinder, www.ibinder.com

Prækvalifikationsmaterialet er således tilgængeligt på udbudsportalen iBinder via følgende link: https://www.ibinder.com/External/EnquiryLink.aspx?id=fmjdocqbwh

Adgang til udbudsportalen iBinder er gratis.
Ved anmodning om prækvalifikation skal ansøgeren anvende de obligatoriske skabeloner udarbejdet af ordregiver: Prækvalifikationsformular, tro og love-erklæring og referenceskema.
Skabeloner for prækvalifikationsformular, tro og love-erklæring samt referenceskema udarbejdet af ordregiver er tilgængelige på iBinder under fanebladet »Prækvalifikationsmateriale«.
Ansøgeren skal i prækvalifikationsformularen oplyse hvilken juridisk enhed (f.eks. selskab), der afgiver prækvalifikationsanmodningen, herunder om ansøgeren er en sammenslutning af flere ansøgere (et konsortium).
Såfremt ansøgeren er en sammenslutning af flere ansøgere (et konsortium), skal alle oplysninger krævet i henhold til denne udbudsbekendtgørelse gives for hver enkelt deltager i sammenslutningen (konsortiet). Det anbefales, at hver enkelt ansøger i sammenslutningen (konsortiet) udfylder en prækvalifikationsformular.
Udfyldt og underskrevet prækvalifikationsformular, tro og love-erklæring og referenceskemaer skal afleveres under fanebladet »Anmodning« i iBinder. Yderligere skal dokumentation for entreprenørgaranti (se udbudsbekendtgørelsens punkt III.2.2.) samt eventuel rådighedserklæring (se udbudsbekendtgørelsens punkt III.2.3) afleveres under fanebladet »Anmodning i iBinder«.
Angivelse af kontraktens varighed i punkt II.3) er anslået.
VI.4) Klageprocedurer
VI.4.1) Organ med ansvar for klageprocedurerne

Klagenævnet for Udbud
Dahlerups Pakhus, Langelinie Allé 17
2100 København
DANMARK
Mailadresse: klfu@erst.dk
Telefon: +45 35291000
Internetadresse: http://klfu.dk

VI.4.2) Indgivelse af klager
Præcise oplysninger om klagefrist(er): Klager over ikke at være blevet prækvalificeret skal være modtaget i Klagenævnet inden 20 kalenderdage fra dagen, hvor ordregiveren har fremsendt underretning om, hvem der blev prækvalificeret.
Andre klager skal være modtaget i Klagenævnet inden 45 dage efter offentliggørelsen af ordregiverens bekendtgørelse i Den Europæiske Unions Tidende om, at ordregiveren har indgået kontrakt.
Samtidig med klagerens fremsendelse til Klagenævnet skal klageren underrette ordregiveren om, at der er indgivet klage til Klagenævnet. Dette kan lettest ske ved, at klageren sender eller mailer en kopi af klagen med bilag til ordregiveren.
Klagenævnet har brug for at vide, om klageren har underrettet ordregiveren, og klageren skal derfor sende kopi af underretningen af ordregiveren til Klagenævnet.
VI.4.3) Tjeneste, hvor der kan fås oplysninger om indgivelse af klager

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
DANMARK
Mailadresse: kfst@kfst.dk
Telefon: +45 41711500
Internetadresse: http://kfst.dk

VI.5) Dato for afsendelse af denne bekendtgørelse:
8.5.2015

Send til en kollega

0.063