Mascot lancerer sikkerhedssko til industrien
(19. januar 2012 kl. 8:00)

Komfort og fleksibilitet kendetegner tre par nye sikkerhedssko fra arbejdsbeklædningsproducenten Mascot International.En ny indlægssål, der er bedre tilpasset foden, giver brugeren en rigtig god komfort på din arbejdsdag. Den er blandt andet designet med ekstra støtte ved svangen og en støddæmpende pude i hælen - en stor hjælp, hvis brugeren for eksempel arbejder på et hårdt underlag og bevæger sig meget rundt i løbet af dagen. Som et ekstra plus er sålen fugtabsorberende, så svede i skoene forsvinder, selvom fødderne er pakket godt ind for at give den bedste beskyttelse.

Den yderste sål er også blevet mere fleksibel, fordi den er lavet af et meget blødt og smidigt gummimateriale. Det betyder, at brugeren har god kontakt med det underlag, vedkommende bevæger dig på, og på den måde mindsker risikoen for at skride ud og falde. Med skoenes gode og fleksible egenskaber har brugeren alle muligheder for at befinde sig godt i de nye sikkerhedssko. Du kan komme rundt i forskellige arbejdspositioner uden at blive øm og træt i fødderne.

Skoene er helt rigtige til dig, der arbejder inden for let industri, byggeri eller servicefag – for eksempel med elektronik, transport, på et lager, i en fabrikshal eller med håndsværksfag, der ikke kræver, at du ligger meget på knæ eller arbejder med væsker eller kemikalier. I så fald skal brugeren have sko med ekstra tåforstærkning og et vandtæt lædermateriale. I producentens nye sko er der dog ikke gået på kompromis med sikkerheden, og der er sømværn og tåkappe som i Mascots andre sikkerhedssko.mola

Yderligere information:

Mascot International A/S

8724 4700