Spåntagningsdage byder på live-bearbejdning
(5. april 2011 kl. 17:15)

KJ Værktøj as og Flextek A/S byder inden for i Flexteks lokaler i Hedensted til to begivenhedsrige dage, hvor arrangørerne byder på live-bearbejdning og gæstetalere, der har fingeren på pulsen. Arrangementet finder sted den 11. og 12. maj kl. 9.30-16.Som tidligere vil arrangørerne sikre et meget højt indhold af faglighed i programmet samtidig med, at der bliver mulighed for at netværke med ligesindede i industrien.

Dagene byder også på fire spændende gæstetalere. Man kan høre en meget citeret økonom, cheføkonom Steen Bocian fra Danske Bank. Han giver sit bud på mulighederne og udfordringerne for dansk økonomi over de kommende år. Deltagerne kan også opleve Blærerøven Mads Christensens provokerende og morsomme betragtninger om forskellene på de to køn.

Desuden kan man høre virksomheden Terma A/S’ syn på fremtidens forventninger til produktion og underleverandører i Danmark, samt virksomheden Nilpeter A/S’ bud på, hvordan man klarer konkurrencen mod lavtlønsområderne.

Et gennemgående element i begge dage er live-bearbejdning dagen igennem med de nyeste værktøjer - herunder også værktøjer, der ikke tidligere er set i Danmark. Deltagerne kan også se demonstration på mere end 10 CNC-maskiner og automationsløsninger samt en række forskellige bearbejdningstyper bl.a. 5-akset bearbejdning, bearbejdning i rustfrit stål samt high feed- og dykfræsning.mola

Hvorfor tager din virksomhed med på Spåntagningsdage?

Skriv din kommentar herunder.