Maskuline arbejdsbukser i Tencel
(16. april 2012 kl. 14:00)

Mascot International introducerer en ny serie arbejdsbukser, der er kendetegnet ved at være maskuline og seje, og have gode pasformer i nyt slidstærkt materiale. Afslappet stil møder modens univers. Stikordene kendetegner arbejdstøjprouducentens nye bukser i det unikke materiale Tencel fra serien MASCOT ROCKS.


Mascot International introducerer en ny serie af arbejdsbukser i ROCKS serien produceret i Tencel.


Tencel - en fiber udvundet af eukalyptustræer - er mest kendt fra sportens verden. Tencel bliver ofte brugt i professionelt sportstøj, fordi materialet både er godt til at absorbere sved og fugt og samtidig virker kølende på huden.

Selvom du ikke er topatlet, er dit job sikkert også ind imellem fysisk krævende. Måske oplever du, at det kan være svært at få ledt fugten væk fra kroppen, når du bevæger dig meget rundt på arbejde. Derfor er Tencel® et godt materiale at bruge i arbejdstøj og blandet andet derfor har MASCOT valgt det til de nye arbejdsbukser.

Tencel er desuden meget slidstærkt og super blødt og behageligt at have på. Det betyder, at du kan arbejde en fuld dag i bukser, der er lige så rare at have på, som dem du foretrækker derhjemme. Bukserne har en rigtig god pasform og smarte visuelle effekter som fx skrå reflekser nederst, bag på bukserne. Hvis du kombinerer bukserne med en vatteret vest eller skjorte fra MASCOT ROCKS, eller en af de nye shirts fra MASCOT CROSSOVER, har du en ny og cool stil til foråret.

Som et ekstra plus er Tencel biologisk nedbrydeligt og eukalyptustræerne, som bruges til Tencel, vokser på farme, der er bæredygtige.mola

Yderligere information:

Mascot International A/S

8724 4848