Værktøjstasker til mobile håndværkere
(13. april 2012 kl. 13:30)

Snickers Workwear udvider sortimentet og lancerer robuste værktøjstasker med ergonomisk design, der gør det let at holde styr på værktøjet. Designet af produktet modtager en pris ved verdens største designkonkurrence “red dot awards."Producenten, der er en del af Hultafors Group, udvider sortimentet og lancerer en helt ny kollektion af ergonomiske værktøjstasker, som fangede jurymedlemmernes opmærksomhed ved “red dot award" og vandt en pris ved verdens mest prestigefyldte designkonkurrence. Juryen fremhævede det innovative materiale, den ergonomiske og moderne udformning og det unikke design, der gør værktøjet lettilgængeligt for brugeren.

- Håndværkere er ofte på farten i løbet af arbejdsdagen og det øger kravet til funktionelt udstyr. Ifølge vores undersøgelser har de fleste håndværkere svært ved at medbringe alt deres værktøj og de er nødt til at løbe frem og tilbage, hvilket både er ineffektivt og belaster kroppen unødigt, siger Johan Wijkmark, produktchef hos Snickers Workwear.

Derfor har Snickers Workwear udviklet stabile værktøjstasker, hvor brugeren har et bedre overblik over taskens indhold og lettere kan medbringe det rigtige værktøj. Værktøjstaskerne er forsynet med stabile håndtag, der kan foldes ned, så værktøjet er lettilgængeligt. Håndtaget kan låses i lodret position for maksimal stabilitet, når den bæres.

I sortimentet er der også en praktisk rygsæk i flot design. Kai-Mikael Lukkonen, vejleder for FO Peterson, er en af dem, der har testet værktøjsrygsækken og han synes, at den letter og effektiviserer hans arbejdsdag.mola

Yderligere information:

Hultafors Group

4486 0600