Kølig sommerkollektion af undertøj
(17. april 2012 kl. 12:45)

Snickers Workwear, som er en del af Hultafors Gruppen, lancerer en opfølgning på XTR-undertøjs succesen og præsenterer en ny T-shirt og boxershorts i samme komfortable, high-Tech materiale.Det inderste lag handler lige så meget om at holde sig kølig om sommeren, som at holde sig varm om vinteren, eftersom det transporterer fugt og sved væk fra kroppen og holder dig frisk og tør hele arbejdsdagen.

Ifølge Björn Kronke, produktchef hos Snickers Workwear er den ny serie en kombination af banebrydende innovation, funktionalitet og fedt design.

Sidste år lancerede firmaet en langærmet T-shirt og et par lange underbukser, nu er XTR sortimentet udvidet med en kortærmet T-shirt og et par boxershorts.

- Vores XTR undertøjskollektion fik en fantastisk modtagelse og er meget værdsat af håndværkerne. Derfor lancerer vi nu undertøj med samme funktionalitet, design og komfort, der er velegnet til foråret og sommeren, siger Björn Kronke, produktchef i Snickers Workwear.

Både T-shirt og boxershorts er fremstillet i et stretch materiale, der giver en god komfort og pasform. Materialet tørrer hurtigt, forebygger lugtgener og transporterer hurtigt fugt væk fra kroppen. Designet med ekstra ventilation i armhuler, på bryst og ryg for optimal åndbarhed.mola

Yderligere information:

Hultafors Group Danmark A/S

4486 0608