Automationsbranchen får erfa-gruppe
(3. september 2009 kl. 9:00)

Automationsbranchen har med Schneider Electric i spidsen startet en erfa-gruppe, hvor deltagernes erfaringer med virksomhedens produkter og løsninger er i centrum. Erfa-gruppen er et forum for netværk og erfaringsudveksling, hvor deltagerne selv er med til at præge dagsordenen.


Holdet bag den nye erfa-gruppe glæder sig til, at sparke videndeling inden for automationsområdet i gang. Fra venstre ses Keld Flindt, salgschef, Frank Hjaltalin, produktchef og Poul Fussing, salgsdirektør alle inden for industriområdet hos Schneider Electric.


Den nye erfa-gruppe har til formål at øge erfaringsudvekslingen omkring automationsløsninger i Danmark. Automation er et område i rivende udvikling, og det kan derfor være svært at følge med i det hele.

- Vi oplever, at mange kunder sidder med de samme udfordringer og ideudvikler på løsninger, fortæller Keld Flindt, salgschef i Schneider Electric om bevæggrundene for at starte erfa-gruppen og fortsætter:

- Erfa-grupper er et meget udbredt fænomen, så vi tænkte hvorfor ikke prøve det af på automationsområdet? Vi indkaldte derfor en række af vores kunder til et opstartsmøde, fordi vi ønsker, at det skal være et forum, der lever op til deltagernes ønsker og behov.

Der var stor tilslutning til det første møde på Schneider Electrics fabrik i Ringsted, hvor deltagerne diskuterede og fastsatte rammerne for erfa-gruppen.

- Hos FLSmidth Automation ser vi det kun som en fordel at udveksle erfaringer med kollegaer i branchen. Det er inspirerende at høre, hvad andre går og tumler med, og det modvirker, at vi går rundt med skyklapper, fortæller Finn Kousgaard Poulsen, Technical Manager i FLSmidth Automation om baggrunden for at deltage i erfa-gruppen og fortsætter:

- Vi ser frem til, at vi gennem en tættere kontakt med vores leverandør kan få hurtigere information om nye produkter. Samtidig håber vi, at vores ønsker og krav kan indgå i Schneider Electrics produktudvikling, fordi vi nu får en tættere dialog.

For at erfa-gruppen ikke skal ende som ren reklame for Schneider Electric, vil der til hvert møde være faglige oplæg om hjælpeværktøjer, ny software, deltagercases og uddannelse i for eksempel maskindirektivet.

mola