TAC bliver til Building Business
(1. oktober 2009 kl. 8:00)

TAC passerer en milepæl med navneskiftet til Buildings Business i Schneider Electric. Navneskiftet sker som et synligt resultat af en global strategi, om at sikre Schneider Electrics position som den "globale specialist i energy management".


- I Buildings Business har vi hidtil haft fokus på at tilbyde energi-, sikrings- og indeklimaløsninger til vores kunder. Men vi bliver nu endnu bedre til at tænke dem ind i helhedsorienterede, integrerede og intelligente bygningsløsninger, siger Jeppe Rasmussen, Adm. direktør Jeppe Rasmussen, Schneider Electric Buildings Denmark A/S.


TAC kommer til at udgøre hjørnestenen i Buildings, der er ét af de fire forretningsområder i Schneider Electric, Power (Elektrisk distribution), IT (bl.a kritisk strømforsyning til data centre), industry (bl.a. process automation) og Buildings (Building Management, sikring og energirenovering) .

Buildings Business vil fortsat levere bygningsløsninger (BMS - Building Management Systems), som øger komfort og tryghed - og samtidig giver en bedre lønsomhed, ved at få mere ud af mindre energi.

- Nu blot med mere synergi til Schneider Electrics øvrige forretningsområder, siger Jeppe Rasmussen der nu er adm. direktør i Schneider Electric Buildings Denmark A/S, efter at have haft samme position i TAC A/S gennem et par år.

Integrationen med Schneider Electric har stået på siden 2003, hvor TAC blev en del af den globale koncern med 114.000 medarbejdere – heraf 8.500 i TAC-regi.

Navneskiftet er også en proces, med det strategiske og forretningsmæssige formål at udnytte den samlede viden i Schneider Electric koncernen endnu bedre, til at levere løsninger på flere niveauer med Schneider Electric som ét brand.

- Vi kan trække på hele Schneider Electrics ekspertise og derigennem få en bedre sammenhæng imellem vores løsninger og produkter fra Schneider Electrics øvrige forretningsområder, som dog stadig vil blive leveret igennem de respektive salgskanaler, siger adm. direktør Jeppe Rasmussen, Schneider Electric Buildings Denmark A/S.

mola