Udvider sortimentet af servo-drivere
(16. oktober 2009 kl. 10:00)

Schneider Electric udvider sortimentet af servo-drivere med den nye smalle Lexium 32, der blandt andet kan klare et overmoment på op til 400 procent. På motorområdet er der kommet en ny serie af Lexium BMH, der har en højere inertifaktor.Lexium 32 fås i modellerne Compact, Advanced og Modular. Lexium 32 kan håndtere motoreffekter fra 0,2 til 7 kW og spændinger fra 110-240V i en en-faset model samt 380-480V i en tre-faset model. Dermed dækkes alle spændingsområder i verdenen. Lexium 32 kan klare et overmoment på op til 400 procent.

Lexium 32 kan programmeres og autotunes på tre måder. En guidet som indstiller alt automatisk, en komfort, hvor brugeren får mulighed for at fintune indstillingerne på de vigtigste parametre efter den automatiske indstilling, og en ekspert, hvor brugeren selv tuner alle parametre.

Lexium 32 kan kommunikere via CANopen, CANmotion, DeviceNet, PROFIBUS DP, Ethernet/IP, og understøtter encoderkort i Resolver, EnDat 2.1/2.2, Hiperface, Hall A/B/I, SSI, BiSS. Derudover er Lexium 32 kompatibel med de fleste motorserier på markedet.

Lexium BMH motorserien supplerer Schneider Electrics eksisterende Lexium BSH serie ved at have en inertifaktor, der er 2,4 gange større. Det gør BMH velegnet til applikationer med stor egen-inerti, fordi inertitilpasningen er nemmere. Hvorimod BSH er velegnet til applikationer med lav egen-inerti, altså applikationer med høj dynamik.

Begge motorserier dækker et bredt momentområde fra 0,5 Nm helt op til 88Nm.

mola

Yderligere information:

Schneider Electric

4420 7227.