Haldor Topsøe henter ny direktør i egne rækker
(21. november 2011 kl. 7:15)

Dr. Bjerne S. Clausen overtager Niels Kegel Sørensens stilling som adm. direktør i Haldor Topsøe A/S.


Dr. Bjerne S. Clausen. Bjerne Clausen har været ansat i Haldor Topsøe A/S siden 1979 og bliver nu virksomhedens ny adm. dirketør.


Niels Kegel Sørensen har været i virksomheden i 35 år, blandt andet som administrerende direktør i datterselskabet Haldor Topsoe, Inc. og siden som administrerende direktør i Haldor Topsøe A/S. Under Niels Kegel Sørensens ledelse har virksomheden opnået en lang række gode resultater trods vanskelige tider på det globale marked.

Som ny adm. direktør ansættes per dags dato Dr. Bjerne S. Clausen. Bjerne Clausen har været ansat i firmaet siden 1979, først som forsker i R&D med ansvar for mange af virksomhedens internationale samarbejder, og siden som forskningsdirektør. I 2008 blev Bjerne Clausen bedt om at overtage ledelsen af Teknologidivisionen, hvor han som Executive Vice President har foretaget store ændringer og effektiviseringer, og denne division bidrager i dag helt centralt til virksomhedens vækst, strategi og indtjening.

- Haldor Topsøe leverer nogle af verdens mest effektive løsninger til verdens energi-, miljø- og klimaudfordringer. Virksomheden står således over for nogle meget spændende udviklingsmuligheder, og bestyrelsen er glad for, at Bjerne Clausen med sin enestående erfaring og baggrund har takket ja til at lede virksomheden fremover, siger bestyrelsesformand Dr. Haldor Topsøe.mola