Dansk Automationsselskab skal have ny formand
(23. februar 2012 kl. 10:30)

Da Leif Tångberg blev genvalgt til formand i 2011 varslede han, at det ville blive hans sidste periode som formand for Dansk Automationsselskab (DAu). Denne beslutning står fortsat ved magt. Derfor skal der vælges en ny formand, når DAu afholder sit ordinære repræsentantskabsmøde den 7. marts 2012.


Leif Tångberg går af som formand for DAu den 7. marts ved et ordinært repræsentantskabsmøde.


Leif Tångberg har været formand for DAu siden 2005, og han mener, at det er et velvalgt tidspunktet for et formandsskifte.

- Der er intet dramatisk ved min beslutning. Jeg har været formand gennem 7 år, og nu hvor det er lykkedes at integrere DAu i DI er det vel et meget naturligt tidspunkt at stoppe. Jeg har nydt at være formand for DAu, som har givet mig en masse spændende og lærerige oplevelser, men jeg glæder mig også nu at få mere tid til min virksomhed Tångberg Pro-Consult, siger Leif Tångberg.

Ny formand skal vælges den 7. marts 2012

En ny formand skal vælges direkte på DAu’s årlige repræsentantskabsmøde, som afholdes hos Haldor Topsøe onsdag den 7. marts. DAu’s nuværende næstformand Frank Faurholt fra Siemens forventes at stille op til posten som DAu-formand.

DAu er en selvstændig forening under DI og arbejder for at fremme vilkårene for automation og industriel it i Danmark. Foreningen repræsenterer godt 100 virksomheder.mola