Matchmaking på Husum WindEnergy 2012
(26. juni 2012 kl. 13:00)

På verdens førende vindenergi-messe, Husum WindEnergy 2012, som løber af stablen den 18. - 22. september, er der også i år mulighed for deltagelse i effektiv matchmaking.Selve Matchmaking-eventen, Husum WindMatch, foregår d. 19. og 20. september. Arrangementet er skræddersyet til både udstillere og besøgende, der er på udkig efter nye kontakter og samarbejdspartnere indenfor branchen. Det er gratis at deltage.

Salg og samarbejde

- Deltagelse i matchmaking - med korte og på forhånd planlagte møder - er et godt supplement til den traditionelle messedeltagelse for udstillerne, som typisk har fokus på salget. Matchmaking-delen kan give mulighed for at søge og tilbyde andet og mere - herunder nye leverandører, ny teknologi og nye samarbejdspartnere. For de besøgende giver WindMatch mulighed for at planlægge møder på forhånd - også med andre besøgende. Og der stilles naturligvis et mødeområde til rådighed på messen, fortæller Christian Kjelde fra AluCluster og Enterprise Europe Network.

Mød op med åbent sind

- Vores og de deltagende virksomheders erfaring med matchmaking er, at man, hvis man giver det en chance og er aktiv med mødeplanlægningen, kan få rigtig meget med sig hjem, tilføjer Thomas C. Andersen fra EU Center og Enterprise Europe Network, som oplyser, at deltagerantallet på WindMatch 2012 forventes at ramme ca. 150, inden der er deadline for tilmelding ultimo august.

AeroConsult fik nye kontakter

- Vi havde stort udbytte af WindMatch-eventen i forbindelse med Husum WindEnergy 2010, udtaler Jens Peder Pedersen, Managing Partner i virksomheden AeroConsult ApS og fortsætter: - Dels fik vi mulighed for at præsentere vores profil og kompetencer, og dels resulterede vores deltagelse i en række konkrete møder med potentielle kunder og samarbejdspartnere. Det er helt sikkert, at vi ikke havde fået kontakt med disse virksomheder blot ved at besøge udstillingen på vanlig vis. Jeg synes det er et super initiativ, og vi er klart med igen i år.