Alliance sikrer samspil mellem instrumentering og automation
Af Lotte Brochmann  (31. juli 2012 kl. 5:30)

Rockwell Automation og Endress+Hauser har fælles stand på Automation12


To globale samarbejdspartnere præsenterer fælles procesløsninger til september på automatikmessen Automatik12.

Rockwell Automation og Endress+Hauser ønsker at sikre mere brugervenlige, standardiserede metoder til konfiguration af et bredt udvalg af procesinstrumenter. Dette er en del af et større initiativ fra Rockwell Automation omkring løsninger til hybride procesapplikationer.

Sammen udvikler Rockwell Automation og Endress+Hauser interfaces og konfigurationsværktøjer baseret på standardteknologier som f.eks. FOUNDATION FIELDBUS og HART, og implementerer og tester de fulde muligheder for E+H-komponenter med Allen-Bradley® Logix-controllere og RSLogix 5000 software.

Derudover tilbyder Rockwell Automation gennem brug af E+H FieldCare-software konfiguration, diagnose og integration af et bredt udvalg af proceskomponenter i FT Asset Center - Rockwell Software’s vifte af Asset Management-løsninger. Således kan Rockwell Automation tilbyde integration af proceskomponenter med både EDD- og "Field Device Tool/Device Type Manager"-specifikationer (FDT/DTM).

Sammen om at reducere projekters livscyklusomkostninger

Rockwell Automation og Endress+Hauser har desuden udbygget alliancen for at sikre samspillet mellem instrumentering og automation. Arbejdet omfatter integrationsdokumenter, som illustrerer de unikke fordele og diagnostiseringsmuligheder, som bl.a. Asset Management-delen tilbyder med versionsstyring af udstyr, kalibrering af procesinstrumentering samt diagnosticering via HART og procesfeltbussystemer integreret i systemet.

De to virksomheder arbejder også sammen om at reducere projekters livscyklusomkostninger med fokus på at reducere ingeniørtimer til integration, idriftsættelse og opstart.