Løndal Industri øjner lys for enden af tunnelen
(17. august 2012)

Virksomheden Løndal Industri fra Bjæverskov har taget nogle gevaldige tæv under krisen, men tør nu atter se fremad. Den familieejede virksomhed er den 14. august gået i rekonstruktion.Der er ordre i bogen til de kommende måneder. Medarbejderne bliver ved maskinerne, og de vigtigste finansielle samarbejdspartnere har sagt god for fremtidsplanerne. Det var ellers lige ved at gå helt galt for Løndal Industri:

- Vi har været helt ude og hænge fast med det yderste af neglene og er taknemmelige for, at banken og leasingselskaberne har accepteret en rekonstruktion. Det giver os et muligheden for at se fremad og forhåbentligt også den nødvendige tid til at finde den rigtige investor eller samarbejdspartner. Vi har nogle unikke certifikater herude, som det har taget lang tid at bygge op og som en samarbejdspartner med de rigtige ambitioner kan forstå at udnytte, siger Claus Løndal, direktør i Løndal Industri.

Godkendt til forsvarsindustrien

Løndal Industri er underleverandør til blandt andet norsk forsvarsindustri og har opnået de nødvendige – særdeles krævende – kvalitetscertficeringer hertil. Det meget grundige kvalitetsarbejde har også kastet ordre til off-shore branchen af sig ligesom virksomheden har leveret til procesindustrien. Maskinparken er automatiseret og man har især arbejdet med spåntagning i rustfrit stål og aluminium.

Virksomheden er medlem af DI og har i dag 20 medarbejdere.