Høj effektivitet og gode arbejdsbetingelser kan kombineres
(21. august 2012)I virksomheden i dag er det nødvendigt at have fokus på høj effektivitet og produktivitet. Samtidig er der stor fokus på og krav til, at de ansatte har de bedst mulige arbejdsbetingelser og -redskaber.

Logitrans ved Ribe producerer hjælpemidler til internt transport på lagre, i produktioner og i butiksområder og har til stadighed gang i forbedringer på det eksisterende produktprogram og udvikling af nye produkter, markeder og kundesegmenter..

Firmaet sætter altid ergonomi og optimale arbejdsbetingelser for brugerne i højsædet, når der udvikles produkter. Stablerserien Logiflex f.eks. bliver af mange kaldt fremtidens stabler, fordi den er epokegørende både med hensyn til design og funktionalitet. Logitrans producerer også en lang række andre produkter, der alle sætter fokus på brugernes velbefindende, og som dermed er med til at øge effektivitet og arbejdsglæde i virksomhederne.

- Et af vores unikke produkter er Rotator, som er en uundværlig medspiller i enhver virksomhed, hvor der er behov for at tømme og fylde kasser eller dreje forskellige genstande! Vores Rotator sætter fokus på brugerens arbejdsvilkår og kan spare mange dårlige rygge. Den er modtaget med stor glæde blandt vores kunder! Som en ekstra gevinst kan den håndtere op til 1000 kg, siger Erling Pedersen, Adm. direktør hos Logitrans A/S.

Logitrans har siden grundlæggelsen udviklet sig til en international koncern med medarbejdere i Frankrig, Tyskland, Norge, Sverige og USA samt forhandlere i mere end 35 lande. I 2009 startede Logitrans produktion på egen fabrik i Kina med fokus på dansk kvalitet og design! På det danske marked sælges Logitrans-produkterne gennem NP Trucks med afdelinger i Horsens og Roskilde. Ca. 90% af produktionen eksporteres til mere end 50 forskellige lande.