Energioptimering på Vandtek09
(4. november 2009 kl. 7:30)

Vandtek09 i Odense Congress Center d. 11-14. november er den første fælles messe, for alle der arbejder med vandbehandling. Schneider Electric deltager med en række produkter, der har særlig fokus på energioptimering.- Vandbehandling er et prioriteret fokusområde for Schneider Electric både i Danmark og på globalt plan. Vores produkter og løsninger dækker bredt inden for vandbehandling, så vi hilser den fælles messe velkommen, forklarer produktchef Frank Hjaltalin og fortsætter:

- Flere af vores produkter er specielt designet til netop vandbehandling, hvilket vi er begyndt at markere med produktbetegnelsen W@de.

Robust verdensnyhed

På messen vil Schneider Electric vise eksempler på produkter og løsninger, der kan optimere el-forbruget og derigennem sikre energibesparelser på op til 30%. Blandt nyhederne er en helt ny serie af frekvensomformere med indbygget EMC filter, der begrænser den harmoniske støj, samt W@de325, der er en intelligent pumpeløsning med integreret kontrol og kommunikationsenhed.

Derudover præsenterer Schneider Electric verdensnyheden Advantys ETB, der er en række I/O moduler, som kan tilsluttes direkte til eksisterende ethernet. Advantys ETB er blevet tildelt en stjerne af Vandteks ekspertpanel. Adventys ETB er robust og passer derfor til hårde miljøer. Adventys kan bl.a. klare temperaturer fra – 25 til 70 grader.

Besøg Schneider Electric på stand C3216.

mola