23948sdkhjf

Nyheder fra OKNygaard A/S

Tilbage til virksomhedsprofilen.

Sorter efter
Side af 2

Eventyrlig naturoplevelse på toppen af H.C. Andersens hus

27. juli 2022

Det summer af naturens eget liv overalt omkring Det Ny H.C. Andersens Hus i Odense. Med over 9.000 m2 H.C Andersen-inspireret oplevelseshave er der skabt en helt unik ramme omkring den store forfatters mange fortællinger.

OKNygaard øger jobmulighederne – og skaber succesoplevelser

14. juli 2022

Anlægsgartnervirksomheden vil vise, at det at være bæredygtig kræver at tænke sit ansvar bredt – også som arbejdsgiver i et samfund, der giver en støttende hånd. Derfor styrker de nu jobmulighederne for mennesker med udfordringer på arbejdsmarkedet.

NYT OM NAVNE – Kasper Martens Röttig – OKNygaard

6. juli 2022

OKNygaards bæredygtigheds- og klimadagsorden henter erfaren profil fra entreprenørbranchen til nyoprettet stilling som anlægschef.

Nyt bæredygtighedsteam i idverde sætter skub i naturkraften

28. juni 2022

Teamet skal bl.a. bidrage til den videre udvikling af idverdes bæredygtighedsstrategi, implementering af bæredygtighedsindsatsen og sikre en kommende B Corp- bæredygtighedscertificering til idverdes datterselskaber i Danmark.

Anlægsgartnergruppen idverde vil hjælpe flere unge i job

23. juni 2022

Med sin tilstedeværelse i alle dele af Danmark bidrager idverde til vækst i lokalsamfund. Selvom arbejdsløsheden er lav, er der stadig mange mennesker, der har svært ved at få en fod indenfor. Det vil idverde lave om på.

Naturbaseret klimatilpasning gøres rentabelt

13. juni 2022

Hos boligforeningen Olufsgaard kanaliseres udgiften til genetablering over i et klimatilpasningsprojekt, hvor Tårnby Forsyning tilbagebetaler 40% af tilslutningsbidraget for, at beboerne selv håndterer tag- og overfladevand via lokal nedsivning.

OKNygaard, Malmos og GSV indgår bæredygtighedsaftale

8. juni 2022

En ny aftale mellem Malmos, OKNygaard og GSV sætter fokus på bæredygtighed i hele leverandørkæden. Med leverandøraftalen slår virksomhederne kræfterne sammen med ønsket om at skabe en mere bæredygtig fremtid for bygge- og anlægsbranchen.

Med ny viden hjælper OKNygaard kunder med mere biodiversitet

30. maj 2022

Biodiversitet er i stigende fokus, men de færreste ved, at en græsplæne faktisk kan have større naturværdi end nyetableret blomstereng. Anlægsgartnervirksomheden OKNygaard vil fremme større biodiversitet gennem kunderådgivning og videndeling.

OKNygaard sætter klimaforandringer på arbejdsskemaet

16. maj 2022

Hos anlægsgartnervirksomhed OKNygaard er klima og biodiversitet en del af hverdagen. Nu sættes klimaforandringer også på skemaet. Med klimaspil bliver medarbejderne involveret i arbejdet med mere bæredygtige løsninger - flere ideer er igangsat.

OKNygaard uddanner Europas første 22 klimagartnere

2. maj 2022

Snart kan 22 medarbejdere fra OKNygaard kalde sig uddannede klimagartnere, som nogle af de første i Europa. Ambitionen er at udbrede uddannelsen til flere lande i Europa.

Udveksling gav viden om anlægsfaget – og oplevelse for livet

11. april 2022

For Sandra Arler bød udvekslingsrejsen som elev hos anlægsgartnervirksomheden OKNygaard på spændende oplevelser med nye fagteknikker, indblik i en anderledes arbejdskultur og ikke mindst personlig udvikling.

Naturens kraft er en del af idverde Danmarks DNA

5. april 2022

Naturbaserede løsninger er svaret på klima- og biodiversitetskrisen. Sådan lyder det fra FN’s klimakommission og i idverdes bæredygtighedsstrategi.

Nyt om navne – Emil Utoft - OKNygaard

29. marts 2022

Efter en periode hos en konkurrerende virksomhed og en virksomhed udenfor branchen er Emil Utoft i oktober 2021 vendt ’hjem’ til OKNygaard og tiltrådt som salgschef for drift.

Stærkt samarbejde giver Jennumparken et frisk pust

22. marts 2022

Jennumparken går i øjeblikket igennem en større forvandling. Boligområdet i det nordlige Randers kan se frem til nye aktivitetsområder, stier og træformede lysinstallationer.

NYT OM NAVNE – OKNygaard – Stig Hvelplund

16. marts 2022

Stig Hvelplund tiltræder som Tilbudschef hos OKNygaard Drift efter næsten 20 år hos HedeDanmark.

NYT OM NAVNE – OKNygaard – Søren Andersson

15. marts 2022

Søren Andersson tiltræder som Miljø- og Arbejdsmiljøchef hos OKNygaard

Når klimatilpasning bliver til biodiversitet og rekreation

7. marts 2022

Hos anlægsgartner og klimaentreprenør OKNygaard handler klimatilpasning ikke kun om funktion – det skal også gavne natur og mennesker.

Landsdækkende anlægsgartner sætter turbo på biodiversiteten

28. februar 2022

Hos anlægsgartnervirksomheden OKNygaard er det grønne ikke kun beplantning - det er en tilgang, hvor natur og miljø bliver tænkt ind i både anlæg og drift. OKNygaard vil nu øge deres bidrag til mere biodiversitet med 10 % hvert år.

Nyt og grønt samskabelseskoncept hos landsdækkende anlægsgar

31. januar 2022

Hos Danmarks største anlægsgartner og klimaentreprenør OKNygaard oplever man en stigende interesse for, hvordan man skaber biodiverse områder. Derfor barsler virksomheden med et nyt samskabelseskoncept ’’Den Grønne Vandring’’.

Flere jyske erhvervsarealer bliver ’vildt’ grønne

8. januar 2022

Hos Ørsted A/S i Fredericia omdannes en konventionel græsplæne til en 4.800 m2 stor biodiversitetspark. Flere lokale virksomheder følger trop.

Best in climate adaption

7. januar 2022

OKNygaard har som ambition at placere sig forrest i feltet af anlægsgartnere med viden og kompetencer indenfor klimaløsninger.

OKNygaard uddanner flere regnvandskonsulenter

15. november 2021

Teknologisk Institut og OKNygaard har tilrettelagt en firmatilpasset regnvandskonsulent-uddannelse. OKNygaards medarbejdere opkvalificeres til at imødekomme stigende efterspørgsel på stærkere faglighed om regnvandshåndtering og klimatilpasning.

OKNygaard afholder interne klimamøder

13. november 2021

Mens verdens ledere er samlet til FN's klimatopmøde COP26, mødes medarbejdere i OKNygaard for at sætte skub i de forretningsmæssige indsatser, der kan bidrage til at holde den globale opvarmning på under 1,5 grader.

Tværfaglige partnerskaber i udendørs undervisningsmiljøer

12. november 2021

OKNygaard afholder hvert år projektet ’’Grønne Dage’’ i samarbejde med Danske Anlægsgartnere, Roskilde Tekniske Skole og Herlev Kommune.

Resultater per side:12244896
Side af 2

Fakta om OKNygaard A/S

Adresse
OKNygaard A/S
Rosbjergvej 5G, Årslev
8220 Brabrand

Region
Danmark
Midtjylland
Århus Kommune

Telefon: +45 7021 5400

CVR nummer: DK35394818

P nummer: 1018616285

Ansatte: 550

Kontaktpersoner

Kim Aaskov
Direkte telefon: +45 27 87 74 51
Lars Sonne
Direkte telefon: +45 27 87 74 36

Send til en kollega

0.137