23948sdkhjf

Oplev verdens hurtigste industrirobotter på Robotbrag 2018

| Medlemsnyhed | Indrykket af BILA A/S

Få et kig på Kawasaki Robotics Scandinavias supermodel, der er verdens hurtigste industrirobot i mellemklassen. Den nyeste robotteknologi vil blive vist frem på robotmessen DIRA Business 2018, som er en del af Robotbrag 2018.

Torsdag den 22. november i Odense løber Danmarks største messe for robotteknologi Robotbrag 2018 af stablen. I den anledning vil robotleverandørmessen DIRA Business 2018 også blive afholdt, hvor besøgende kan møde de førende virksomheder i den danske robotbranche. Kawasaki Robotics Scandinavia fremviser klassens nr. 1; verdens hurtigste industrirobot i 7 kg-klassen.

Udover en spidskompetence på hastighed på 1000 grader/sek. har Kawasakis seneste model en stor rækkevidde og verdens mindste controller på kun 8,3 kg. Det giver ifølge Kim Rimer Andersen, som er produktchef hos Kawasaki Robotics Scandinavia, mange implementeringsmuligheder hos produktionsvirksomheder:

- Kombinationen af høj hastighed og et kompakt design gør, at vores R-serie industrirobot kan sættes ind på meget begrænset plads. Det åbner op for nye muligheder for virksomhederne i implementering af robotteknologi, fx når det drejer sig om opgaver, der indebærer montage, pakning, materialehåndtering og fugning. 


Automatisering giver vækst

Der er gode vækstmuligheder for danske virksomheder, hvis de automatiserer deres produktion. Ifølge en analyse af Teknologisk Institut fra 2018 vil 98 procent af de 458 adspurgte, danske produktionsvirksomheder således kunne øge deres årlige profit ved at automatisere.

Kim Rimer Andersen har set mange eksempler på virksomheder, der har vækstet ved at automatisere:

- Der er et kæmpestort vækstpotentiale for de virksomheder, der går i gang med at automatisere. I mine 20 år i branchen er automatiseringsmulighederne steget stødt, men ofte har virksomhederne en halv fod på bremsen, da de frygter, at omkostningerne løber løbsk, siger han og fortsætter:

- For at imødekomme vores kunder og gøre processen så let som muligt, leverer vi vores løsninger i en form for køreklar ’All Inclusive’-koncept, hvor robotarm, controller og alt tilbehør er inkluderer. Vi mener, at automatisering skal være for alle, og det kræver, at virksomhederne kommer hurtigt og let fra start, slutter Kim Rimer Andersen.

DIRA Business 2018 er en del af robotmessen Robotbrag 2018, som er arrangeret af Dansk Robot Netværk i samarbejde med Teknologisk Institut. Messen bliver afholdt i Forskerparken 10 i Odense, hvor besøgende kan komme helt tæt på de nyeste teknologier inden for robotindustrien. Dørene åbner 9:30-16:00.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
BILA A/S

Industrivej 18
7900 Nykøbing M
Danmark
BILA A/S

Send til en kollega

0.112