23948sdkhjf

Ottende gazelle-kåring til ingeniør- og udviklingsvirksomheden DIS

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dansk IngeniørService A/S

For ottende gang er ingeniør- og udviklingsvirksomheden DIS blevet kåret som gazelle-virksomhed.

Hvert år hyldes Danmarks vækstelite i erhvervslivet, når årets gazelle-virksomheder kåres, hvor det ofte er de små- og mellemstore virksomheder, der løber med æren.

I år er DIS blevet kåret til gazelle-virksomhed for ottende gang. Det er usædvanligt, at modne virksomheder modtager den anerkendte pris. For efterhånden som en virksomheds omsætning og indtjening øges, bliver det samtidig en større udfordring at kunne fremlægge vækstrater i gazelle-skala. Antallet af danske virksomheder, som modtager en gazelle er knap fem procent. Til gengæld er det under en halv procent af gazellerne, der har syv kåringer eller mere.

- At vi for ottende gang kåres som Gazelle-virksomhed af Børsen, er en stor anerkendelse af DIS, og noget vi naturligvis er meget stolte af. Det giver os helt klar en motivation til at gå efter den niende, siger direktør og partner i DIS, Michael Gadeberg.

I 2003 blev DIS gazelle-vinder og løb med førstepladsen blandt de hurtigst voksende virksomheder i Østjylland og er efterfølgende blevet kåret som gazelle-virksomhed i 2008, 2009, 2010, 2011, 2016, 2017 og nu også i 2018.

I regnskabsåret 2017/18 har DIS åbnet to nye afdelinger i Danmark; i Kolding og i Sønderborg. Derudover har ingeniør- og udviklingsvirksomheden åbnet en afdeling i Barcelona i Spanien og to i Storbritannien i henholdsvis Lowestoft og i London, og virksomheden tæller nu i alt 18 afdelinger på verdensplan, og beskæftiger mere end 500 ingeniører.

Om DIS:
DIS (Dansk IngeniørService A/S) er Danmarks førende ingeniør- og udviklingsvirksomhed og leverer konsulentydelser, rådgivning og totalløsninger til industrien i både ind- og udland. DIS har afdelinger i Danmark, Polen, Spanien, Storbritannien, Tyskland, Ukraine og USA og tæller nu 18 kontorer på verdensplan og beskæftiger mere end 500 ingeniører. I Danmark er navnet DIS, og i resten af verden er det CREADIS. Siden grundlæggelsen i 1997 har DIS haft en stabil vækst og en sund økonomi.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dansk IngeniørService A/S

Ørstedsvej 10, Stilling
8660 Skanderborg
Danmark
Dansk IngeniørService A/S

Send til en kollega

0.112