23948sdkhjf

Dansk-Svensk samarbejde om flytbar robotcelle til svejsning

| Medlemsnyhed | Indrykket af DanRobotics A/S

Aftalen er på plads – svenske MIT Automation AB og danske DanRobotics A/S indgår samarbejde om salget af DanRobotics kompakte robotcelle, CompactWelder+, i Sverige.

Tilbage i maj måned mødte DanRobotics A/S og MIT Automation AB hinanden på Elmia Automation 2018 i Jönköping. På messen præsenterede DanRobotics A/S to kompakte robotceller til hhv. svejsning og bin picking, der er flytbare og hurtige at igangsætte ud fra Plug & Produce princippet.

Konceptet vakte stor interesse hos de svenske messebesøgende, heriblandt også Peter Söderqvist, direktør hos MIT Automation AB, der kunne se stort potentiale for den lille flytbare robotcelle CompactWelder+ på det svenske marked. 

Overbevisende svejsekvaliteter
Robotcellen, CompactWelder+, fra DanRobotics A/S er en lille og flytbar standardløsning til automatisering af små svejseopgaver. Cellen består af en svejserobot og et drejebord med to svejsestationer, der er kombineret i et kompakt og gennemtænkt design, hvor alt udstyr er integreret og samlet. På den måde kan robotcellen nemt flyttes fra A til B med en palleløfter og problemfrit integreres i produktionen.

Det var særligt det kompakte design, brugervenligheden samt de flotte svejseresultater der kunne opnås med robotcellen, der overbeviste Peter Söderqvist fra MIT Automation AB og åbnede op for samarbejdet om forhandlingen af robotcellen.

Salg & support i Sverige
MIT Automation AB vil fremover stå for at sælge og supportere CompactWelder+ robotcellen i området omkring Dalarnas i Sverige. Kim Koertsen, direktør hos DanRobotics A/S er glad for aftalen og ser frem til samarbejdet med MIT Automation AB.

For os er det vigtigt at have gode salgspartnere med stærke kompetencer inden for automation og robotteknologi, der kan fungere som en lokal partner for de svenske kunder” fortæller Kim Koertsen.

Om MIT Automation AB
MIT Automation AB fra Orsa i Sverige arbejder inden for industriel automatisering og fremstilling af specialmaskiner og robotceller. Virksomheden blev grundlagt i 2002 som en individuel virksomhed med navnet Söderqvist Maskin & Industriteknik. I 2005 blev virksomheden omdannet til et aktieselskab og skiftede navn til MIT Automation AB

Peter Söderqvist, direktør hos MIT Automation AB ser frem til at sælge og supportere CompactWelder+ i Sverige og fortæller: 
Vi er totalleverandør af automatiseringsprojekter og kan levere hvert led i kæden, fra sensorer, El og PLC styringer, Robot og SCADA-systemer. Robotcellen fra DanRobotics supplerer vores portefølje rigtigt godt og er en god samlet løsning, som vi kan tilbyde vores kunder.

Medlemsnyhed

Indrykket af
DanRobotics A/S

Fynsvej 12b
5500 Middelfart
Danmark
DanRobotics A/S

Send til en kollega

0.142