23948sdkhjf

Så kaster vi los med butterflyventilen GEMÜ 480 Victoria

| Medlemsnyhed | Indrykket af Gemü ApS

Det nye DNV-GL-certifikat...

Det nye DNV-GL-certifikat til GEMÜ-butterflyventil-serien forenkler godkendelsen af anlæg i skibsfartsindustrien. 

Ventilproducenten GEMÜ fra den tyske by Ingelfingen har fået endnu en godkendelse til sine butterflyventiler GEMÜ 480 Victoria og udvider dermed kontinuerligt anvendelsesområdet. Nu har denne serie ud over de allerede opnåede drikkevands- og gasgodkendelser også en skibsgodkendelse fra DNV-GL. Med dette certifikat er det muligt at anvende GEMÜ-armaturerne til spærring og regulering af ikke-brændbare gasser, havvand, vand, luft og olie i skibe, som kræver klassifikations- og bygningsforskrifter i overensstemmelse med DNV-GL. Certifikatet fra det internationalt anerkendte certificeringsorgan DNV-GL garanterer, at de gældende regelsæt og standarder for maritime applikationer overholdes, og at de højeste kvalitetskrav er opfyldt.

Anlæg, som anvendes inden for skibsfart, er ikke kun udsat for ekstreme klimatiske forhold og et barskt miljø, men skal også fungere fejlfrit under yderst hårde mekaniske belastninger. Den høje grad af korrosionsbeskyttelse og tredobbelte tætningskontur til akseltætning gør allerede nu butterflyventilerne i serien GEMÜ 480 Victoria til en pålidelig komponent til krævende applikationer. Takket være mindst 250 μm epoxy-coating i overensstemmelse med korrosivitetskategori C5-M i henhold til DIN EN ISO 12944 er butterflyventilerne modstandsdygtige mod havvand og holder også til kraftig belastning fra kondensation og forurening.

Afhængigt af produkttype fås butterflyventilerne GEMÜ 480 Victoria, som er godkendt i henhold til DNV-GL, med manuel, pneumatisk eller elektromotorisk aktuator.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Gemü ApS

Industriparken 16-18
2750 Ballerup
Danmark
Gemü ApS

Send til en kollega

0.099