23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fuld fart på salget for Carsten Holm A/S

I seneste regnskabsår 2017/18 er salget hos Carsten Holm A/S igen steget betydeligt. Antallet af medarbejdere er netop nået op på 34 i Danmark – og 6 i virksomhedens kinesiske salgsselskab. En tendens som ser ud til at fortsætte.

Af Karina Davids  - kdmarketingsupport.dk 

Det seneste år har været virkelig godt og spændende for Carsten Holm A/S Sealing Solutions på Fyn, der forhandler og producerer standard- og specialtætninger til industrien. Salgskurven har kun peget én vej, og det er opad. Samlet set er salget steget med betydeligt, med den største stigning inden for special­fremstillede tætninger. Det er der flere forklaringer på: Carsten Holm A/S opkøbte i maj i år den lokale konkurrent DK-Seals, som har specialiseret sig i fremstilling af tætningsløsninger til alle formål, så opkøbet af konkurrenten har øget antallet af kunder inden for dette forretningsområde. Samtidig har efterspørgslen på specialfremstillede tætninger været stigende gennem en længere periode, så timingen af opkøbet har været optimal.

’’Med opkøbet af DK-Seals fik vi tilført ekstra knowhow og kompetencer, som har gjort, at vi bedre er i stand til at følge med den stigende efterspørgsel ’’, siger Ulrik Holm, adm. direktør og ejer af Carsten Holm A/S.

Oprustning i maskinparken
Den stigende efterspørgsel på specialfremstillede tætninger har bevirket, at Carsten Holm A/S udover overtagelsen af DK-Seals også har investeret i nyt produktionsudstyr, blandt andet en ny CNC-maskine, som har tilført yderligere kapacitet i produktionen. Maskinen har automatisk fremførelse, så produktionen af mindre serier af tætninger foregår mere effektivt og fuldautomatisk. Det har lettet de interne arbejdsgange for CNC-operatørerne markant og dermed er produktiviteten i produktionen øget.

Styrket organisation
Den øgede aktivitet har skabt behov for ekstra hænder i flere af afdelingerne, og det er der også kommet – i alt er der ansat fem nye medarbejdere i årets løb. Specielt ledelsen er blevet styrket med ansættelsen af en ny økonomichef og en salgschef. De har tilført nye input og ideer til strukturering og optimering af driften af virksomheden. ”Det er elementer, vi er nødt til at have mere fokus på for at kunne følge med væksten og efterspørgslen,” påpeger direktør Ulrik Holm og fortsætter: ”Omstruktureringen af arbejdsgangene har krævet rigtigt meget af personalet, men heldigvis har vi dygtige og stabile medarbejdere, som har taget godt imod forandringerne, og vi kan allerede se positive effekter af tiltagene. Vi glæder os til at forsætte de gode takter i 2019, afslutter Ulrik Holm.

Carsten Holm A/S
Kielbergvej 16
5750 Ringe
Faaborg-Midtfyn Kommune
Danmark
CVR nummer: DK89490812
P nummer: 1002819901

Kontaktperson

Ulrik Holm
Direktør
uh@carstenholm.dk

Send til en kollega

0.063