23948sdkhjf

DIS ønsker alle en glædelig jul samt et lykkebringende nytår.

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dansk IngeniørService A/S

I DIS ser vi tilbage på et indholdsrigt år med mange nye medarbejdere, kunder og ikke mindst interessante projekter. Vi værdsætter den spændende udvikling og ikke mindst den store tillid, vi har oplevet.

Det har været et år med en positiv udvikling, der gør det muligt at tilbyde endnu flere skræddersyede løsninger fremover. Vi er kommet tættere på vores kunder med etablering i to nye lande - først i spanske Barcelona og senere i Storbritannien i både Lowestoft og London. Og nu glæder vi os over synergien og det samarbejde, vores globale teams i endnu højere grad kan tilbyde på tværs af landegrænserne.

I efteråret blev vi for ottende gang kåret som gazelle-virksomhed af Børsen, og vi var heldige igen at blive udnævnt som en af Europas allerbedste ingeniørarbejdspladser gennem Great Place to Work. Begge anerkendelser er vi meget stolte af at modtage.

Med taknemmelighed for at endnu et år er gået godt, vender vi med spænding blikket frem mod 2019, hvor vi tror på, at det også lykkes os at fortsætte den globale udvikling.

Vi vil gerne benytte lejligheden til at takke for et godt samarbejde i 2018 og ønsker dig glædelig jul og godt nytår.

På gensyn i 2019.

Mange julehilsner fra
DIS


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dansk IngeniørService A/S

Ørstedsvej 10, Stilling
8660 Skanderborg
Danmark
Dansk IngeniørService A/S

Send til en kollega

0.095