23948sdkhjf

Ny topmodel fra EASY-LASER®

| Medlemsnyhed | Indrykket af MTS Randers A/S

Kend din maskine fra enhver vinkel! MTS Randers A/S præsenterer stolt EASY-LASER® XT770 Shaft - laseropretning i highend-klassen.

EASY-LASER® XT770 Shaft er den mest kraftfulde i XT-generationen, der er bygget på den nye cross-platform teknologi.

EASY-LASER® XT770 Shaft er – foruden den prisvindende XT11 Display Unit med touch-screen i farve og op til 16-timers driftstid – også baseret på en gratis app-løsning, så skærmen på din iOS eller Android tablet eller smartphone også kan fungere som display unit. I den intuitive app finder du desuden en User Manual, som du kan læse direkte på din skærm – og manualen åbner automatisk det relevante kapitel afhængig af, hvor du er i måleprocessen.

Med EASY-LASER® XT770 Shaft får du et fleksibelt highend system til blandt andet opretning af roterende aksler – eksempelvis mellem motor og pumpe eller generator og gearkasse eller mellem motor, gearkasse og propelaksler på skibe – kort sagt mange typer af installationer i forskellige industrier.

EASY-LASER® XT770 Shaft kan måle horisontale såvel som vertikale eller flangemonterede maskinopstillinger – og også flere maskiner (antallet er op til dig) i forlængelse (Machine train). EASY-LASER® XT770 Shaft kan ved hjælp af sin punktlaser ved installation af en maskine også måle fundamentet for vrid/planhed (Twist/Flatness). Med programmet EasyTrend har EASY-LASER® XT770 Shaft den unikke funktion at kunne holde øje med motorens bevægelser over tid ved hjælp af DM-brackets (tilbehør), og du kan således kontrollere for Thermal Growth og problemer med rørspænding. Desuden kan EASY-LASER® XT770 Shaft også bruges som digitale måleure under programmet Values, og målingens resultater kan dokumenteres. Med Values programmet kan leje- eller akselbelastningen også måles.

En korrekt opretning resulterer ikke i blot et reduceret vibrationsniveau og mindre slitage på koblinger, lejer, tætninger, tandhjul med videre, der kommer tilbage i form af et markant sparet energiforbrug – men også risikoen for havari og de medfølgende omkostninger er betydelig reduceret.

EASY-LASER® XT770 Shaft fungerer trådløst via Bluetooth® – altså intet kabel mellem display unit og S- og M-enhederne – der er udstyrede med digitale gradmålere og kan måle i en afstand op til 20 meter. De to måleenheder med indbygget batteri op til 24-timers driftstid har en 20x20 mm måleflade med 2-akset TruePSDTM teknologi, der indebærer 2-vejs punkt-laserstråle, der gør det muligt at måle større maskiner og længere afstande end en linjelaser. Det giver også en højere nøjagtighed, når der er en stærk og modsatrettet reaktion til stede i koblingen. Med 2-aksede måleenheder er det muligt af aflæse og gemme værdier i både vertikal og horisontal retning.

Som de øvrige EASY-LASER® systemer anvender EASY-LASER® XT770 Shaft funktionen EasyTurn, hvor der blot er behov for 20 grader mellem hver af de 3 målinger. EASY-LASER® XT770 Shaft har også andre målemetoder som Continuous Sweep og Multipoint, der giver dig en større fleksibilitet, når du har brug for at opnå det perfekte måleresultat. Med Continuous Sweep sker der en automatisk registrering af måleværdierne – når akslen drejes, registreres der hundredvis af målepunkter, og startpunktet er op til dig. Multipoint er stort set det samme som EasyTurnTM, men i stedet kan du registrere flere målepunkter på det område, som du roterer akslen. Du kan vælge at holde dine målinger op mod en standardtolerance – ANSI/ASA S2.75-2017 standard. Under opretning tillader funktionen 360 Live Adjustment en mere avanceret justeringsmulighed, da justering af vertikalt og horisontalt niveau kan gøres samtidigt.

Du kan udvide EASY-LASER® XT770 Shaft med et GEO Kit, der giver mulighed for flere geometriske opmålinger. Med et EASY-LASER® GEO Kit følger der en Laser Transmitter D22 baseret på Point Laser Techonology. Den multimonterbare Laser Transmitter D22 med 360° drejbar hoved kan måle i en afstand op til 40 meter. 

EASY-LASER® XT770 Shaft kan ved behov udbygges med blandt andet vibrationsmåler og bælteopmålingsudstyr. Ved hjælp af vibrationsmåleren EASY-LASER® Vibrometer XT280 (tilbehør) kan der gennemføres en vibrationsanalyse, som kan dokumenteres. Med bælteopmålingsudstyret EASY-LASER® XT190-BTA Digital Belt alignment (tilbehør) kan en bæltetransmission oprettes og ligeledes dokumenteres.

EASY-LASER® XT770 Shaft leverer dokumentationsrapport i .pdf format inkl. eget firmalogo og som Excel-fil. Du kan med det samme dele rapporten via e-mail, tilføje fotos eller noter i rapporten eller gemme rapporten på USB-stik. Alle tidligere målinger (rapporter) gemmes i displayenhedens interne hukommelse, hvormed en ny måling med afsæt i tidligere justeringer let kan gennemføres. HDMI udgang er standard på XT11 Display Unit, og ved direkte tilslutning af en større skærm eller projekter – uden brug af ekstra software – kan denne funktion især være brugbar ved undervisning i større grupper.

På EASY-LASER® XT770 Shaft inklusive XT11 Display Unit kan skærmens indbyggede 13 megapixel kamera udvides (kun ab fabrik) med et IR-kamera (tilbehør). Hermed kan du tage et termisk foto før og efter opmålingen og inkludere sidstnævnte i dokumentationsrapporten. Systemet kan også efter ønske leveres uden det standard indbyggede kamera (kun ab fabrik) (tilbehør).

Det hårdføre EASY-LASER® XT770 Shaft er IP66/67 godkendt.

Kort sagt er EASY-LASER® XT770 Shaft alsidigt, meget præcis og leverer en rapport for udført opretning.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
MTS Randers A/S

Messingvej 45
8940 Randers SV
Danmark
MTS Randers A/S

Kataloger m.v.

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.129