23948sdkhjf

Riantics og Körber Logistics på LogiMAT med unik overraskelse

| Medlemsnyhed | Indrykket af Riantics A/S

Når LogiMAT-messen for 17. gang slår dørene op i Stuttgart 19.-21. februar, kan du møde nordjyske Riantics.

Sammen med moderselskabet Körber Logistics Systems GmbH vil Riantics fra stand C16 i Hal 1, vise nogle af de løsninger, der har skabt den stærke position inden for automatiseret lagerhåndtering, robotteknologi og softwareløsninger.

Omdrejningspunktet på standen er Layer Picker® Solutions, der kan håndtere op til 98% af alle gængse produkter i FMCG & 3PL-sektoren. En patenteret løsning, som i kombination med teknologi fra søsterselskaberne i Körber Logistics, tager kvantespring i disse år og indfinder sig på nogle af verdens største distributionscentre.

Medbring dine data og prøv konfiguratoren. På 5 minutter får du din business case vurderet og du får en livagtig simulering af, hvordan dit lager vil fungere med en Layer Picker® Solution.

Få en gratis dagsbillet til LogiMAT 2019 og tilmeld dig get-together tirsdag aften lige her.

På standen vil du også kunne opleve to præsentationer, der tegner Körber Logistics’ visioner for fremtiden. Den 19. er det Pano Papamanoglou, Chief Technology Officer at Körber Logistics Systems GmbH, der fortæller om den hastige udvikling inden for robotteknologi og de muligheder - og udfordringer - det giver i forsyningskæden. Den 21. præsenterer Dr. Kerstin Höfle, Head of Technology Management at Körber Logistics Systems GmbH, sit oplæg "Market Pull & Technology Push". Her fortæller hun om best practice i forhold til at kombinere kundens ønsker og gedigen teknologisk viden - med innovation for øje.

Tirsdag, 19.02.2019
Kl. 16:15 - 16:45 - Forum A, Hal 1
Smarte Robotik auf dem Vormarsch - Status Quo & Zukunftsvisionen
Pano Papamanoglou

Torsdag, 21.02.2019
Kl. 11:30 - 12:00 - Forum A, Hal 1
Market Pull & Technology Push - Der richtige Mix macht die Innovation
Dr. Kerstin Höfle

Mød Riantics A/S til LogiMat på stand Hal 1, C16.

Se mere om messen

Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Riantics A/S

Industrivej 8
9510 Arden
Danmark
Riantics A/S

Send til en kollega

0.108