23948sdkhjf

Banebrydende træningscykel hjælper kørestolsbrugere

| Medlemsnyhed | Indrykket af Danlaser A/S

Danlaser leverer prototyper og produktionsdele til den innovative virksomhed Lemco Rehab & Fysio, som har udviklet en træningscykel med et stort potentiale. Cyklen kan nemlig bruges af alle kørestolsbrugere og gangbesværede til fysisk træning.

For gangbesværede og kørestolsbrugere med alzheimers, sklerose, muskelsvind eller følgevirkninger efter blodpropper og hjerneblødninger kan det være nærmest umuligt at udføre fysisk træning. Træning er vigtig for at vende tilbage til et liv med større fysisk velvære. Målgruppen risikerer at miste muskelmasse og blive mere og mere afhængig af andres hjælp. Det vil Carsten Lemche, der ejer Lemco Rehab & Fysio i Helsingør, lave om på. Han har opfundet og udviklet en enestående træningscykel, som kan hjælpe størstedelen af alle kørestolsbrugere og gangbesværede til en bedre hverdag.

Træningscykel frigiver energi
”Ved hjælp af en særlig teknologi akkumuleres selv den mindste energi, som brugeren lægger i cyklen. BEAT Teknologien® frigiver energien efter behov, så kørestolsbrugeren nemt holder cyklen i gang og oplever en ny frihed i at kunne bevæge sig selvstændigt. Træningen stimulerer blodcirkulationen, vedligeholder og opbygger muskler. Resultatet er, at brugeren gradvist bliver stærkere og i mange tilfælde mere selvhjulpen; – det har vi allerede set adskillige eksempler på,” fortæller Carsten Lemche.

4 år med produktudvikling
Den finmekaniske træningscykel er nu klar til at indtage verden. Forud er der gået fire år med produktudvikling, hvor Danlaser bl.a. har udviklet prototyper af laserskårede og kantbukkede dele til en innovativ betjening, som giver et bedre arbejdsmiljø for det personale, som hjælper kørestolsbrugen.

Fleksibel tilgang til prototyper og kosteffektiv serieproduktion
Carsten Lemche fremhæver især den fleksible tilgang til prototyper i små serier, den kosteffektive produktion og underproduktion til den reelle produktion:

 

Skal vi også hjælpe dig med at produktudvikle prototyper? Ring og hør, hvad vi kan gøre for dig på 86 69 43 44.

Læs mere på hjemmesiden Danlaser.

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Danlaser A/S

Industriparken 12
8832 Skals
Danmark
Danlaser A/S

Send til en kollega

0.121