23948sdkhjf

Hjælpsom og dygtig: Mette er årets fynske lærling

| Medlemsnyhed | Indrykket af REA automatdrejning ApS

Dansk Industri kårer Fyns bedste lærling. Mette Bak Jensen der er i lærer, som industritekniker hos REA automatdrejning i Otterup, fik sig en ordentlig overraskelse onsdag morgen.

Det var med en stor portion stolthed at REA automatdrejning, Dansk Industri og Nordfyns kommunes borgmester Morten Andersen, onsdag morgen kunne overrække Lærlinge prisen 2019 til Mette Bak Jensen.

Hos REA automatdrejning måler vi helt ned i 1000-dele af en millimeter. Kan man overhovedet forlange det af en ung lærling? Ja, når det gælder industritekniker Mette Bak Jensen kan man.
Præcision kombineret med dygtighed og hjælpsomhed overfor kollegerne betyder, at industritekniker Mette Bak Jensen bliver hædret med denne flotte pris.

Vinderen blev fundet blandt DI’s ca. 800 medlemsvirksomheder på Fyn.

Til maj bliver Mette offiecielt færdiguddannet industritekniker fra Syddansk Erhvervsskole og fortsætter i en fast stilling hos REA automatdrejning. Hun ville ønske, at skolerne var bedre til at fortælle om mulighederne for at blive industritekniker, og hvad jobbet reelt indebærer.- Alle ved, man kan blive murer, tømrer, frisør og så videre, mens der slet ikke er samme viden om at blive industritekniker.

Hos REA automatdrejning tager vi ansvar for, at vi har adgang til dygtige medarbejdere i fremtiden. Derfor har vi også ca. 10 lærlinge af gangen. Der er rift om de dygtige industriteknikere, derfor uddanner vi dem selv og gør hvad vi kan, for at holde på dem i mange år.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
REA automatdrejning ApS

Industrivej 2
5450 Otterup
Danmark
REA automatdrejning ApS

Send til en kollega

0.116