23948sdkhjf

Rikke van Rensburg scorede et 12-tal

| Medlemsnyhed | Indrykket af BSB Industry A/S

I den første historie om hverdagslivet i BSB Industry, kan du møde Rikke van Rensburg.

Hun blev torsdag eftermiddag fejret af kollegerne på kontoret efter hendes flotte 12-tal i den afsluttende eksamen i uddannelsen til kontorassistent med speciale i administration.

”Arbejdet som kontorassistent i BSB Industry er det helt rigtige for mig. Jeg har prøvet flere ting i mit arbejdsliv, men jeg nyder at bruge hovedet og løse de daglige administrationsopgaver sammen med mine dygtige kolleger. Vi har et virkeligt godt samspil på kontoret. Både socialt og fagligt, hvor vi kan bruge hinandens viden og erfaring.

I den afsluttende eksamen ”forsvarede” jeg min opgave om kundetilfredsanalyser i BSB Industry. Gennem vores optimerings- og udviklingsprogram ”Continuous Business Improvement”, populært kaldet CBI, har jeg arbejdet på at optimere arbejdsprocesserne i BSB Industry, så vi tilgodeser kundernes behov bedst muligt.

Resultatet af arbejdet med kundetilfredsanalyser er eksempelvis, at vi har lavet nye arbejdsgange i laserafdelingen. For at imødekomme kundernes ønske om hurtigere tilbagemeldinger, har vi ændret i nogle arbejdsprocesser. Derved har vi frigjort tid, der kan bruges til ordrehåndtering og til at svare på forespørgsler fra kunderne.

Rikke van Rensburg er færdigudlært 30. april. Hun fortsætter i BSB Industry efter elevtiden.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
BSB Industry A/S

Industrivej 7
6640 Lunderskov
Danmark
BSB Industry A/S

Send til en kollega

0.112