23948sdkhjf

Den rigtige drejning til enhver anvendelse

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hoffmann GmbH

Hoffmann Group udvider ToolScout med online-indkøbsrådgiver til momentnøgler og -skruetrækkere

Hoffmann Group har udvidet sin digitale service ToolScout med en online-indkøbs- og anvendelsesrådgiver til momentnøgler og -skruetrækkere. Det gør det muligt at finde det egnede værktøj til et bestemt anvendelsestilfælde med få kliks og bestille det i Hoffmann Groups eShop. Aktuelt står der 400 værktøjer til rådighed. ToolScout findes på 16 sprog på www.toolscout.com.

Momenværktøjer findes i mange forskellige udførelser og størrelser. Mængden af produkter, der findes på markedet, gør det sværere og sværere at identificere det passende værktøj til et konkret behov. Nye anvendelsesfelter som fx letvægtskonstruktion og dermed mere og mere sensible emner gør valget yderligere svært. Hoffmann Group reagerer på denne trend med den nye funktionalitet „Moment“ i ToolScout. Med denne online-service kan man selektere værktøjer til et kontrolleret skrueantræk med definerede momenter ved hjælp af nøjagtige parametre til enkelte anvendelsestilfælde. For at finde de egnede værktøjer til antrækket af skruerne kan anvenderen vælge iht. enkelte kriterier som fx gevindtype, styrkeklasser og antræksretning og lade programmet beregne et forbindtligt forslag til nødvendigt moment. Er det ønskede moment nu bekendt, kan man filtre momentnøgler hhv. -skruetrækkere iht. egenskaber som fx momentområde, udløsningsprincip, visningsmetode og målenøjagitghed. Hvis der anvendes et indstiksværktøj, der forandrer centermålet, så beregner denne service den korrigerede momentværdi ved hjælp af en database, der aktuelt indeholder ca. 700 indstiksværktøjer fra førende producenter.

En direkte tilslutning til Hoffmann Groups eShop tillader efterfølgende at lægge de ønskede produkter i varekurven og bestille dem hos Hoffmann Group med få kliks.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hoffmann GmbH

Herbert-Ludwig Str. 4
28832 Achim
Tyskland
Hoffmann GmbH

Send til en kollega

0.123