23948sdkhjf

STEMMER IMAGING AG fejrer succesrig debut i Prime Standard markedssegmentet på Deutsche Börse

| Medlemsnyhed | Indrykket af STEMMER IMAGING A/S

Det tyske moderselskab til STEMMER IMAGING A/S i København, STEMMER IMAGING AG, Puccheim, Tyskland er nu med succes påbegyndt handel i Prime Standarden på børsen i Frankfurt fredag d. 10. maj 2019.

Med segmentskiftet opfylder STEMMER IMAGING nu de højeste krav til præcision og transparens for børsnoterede selskaber i Tyskland og åbner sig derigennem for en større investorbase. Som følge heraf forventer bestyrelsen at kunne tiltrække yderligere investorer i både Tyskland og i udlandet. „Ved skiftet til Prime Standarden, stiler vi efter endnu større transparens og strømlining tættere på internationale investorer. På baggrund af vores langsigtede vækst, vil vi yderligere styrke vores tillidsbaserede dialog med alle kapitalmarkedsdeltagere, siger Lars Böhrnsen, finansdirektør for STEMMER IMAGING AG“.

Selskabets overgang til Deutsche Börses Prime Standard markedssegment blev fejret sammen med medarbejdere, investorer og repræsentanter fra pressen ved en åbningsceremoni i handelssalen på børsen i Frankfurt.

På billedet ovenfor ses fra venstre: Martin Kersting, CTO, Arne Dehn, CEO og Lars Böhrnsen, CFO der officielt åbnede handlen med STEMMER IMAGING AG aktier i Prime Standarden på Deutsche Börse i Frankfurt fredag d. 10. maj. 

For yderligere oplysninger se vores hjemmeside. For yderligere information om STEMMER IMAGING kontakt venligst:

STEMMER IMAGING A/S
Annette Runge
Skelbækgade 2, 6
1717 København V
Tel: +45 3373 0000 
a.runge@stemmer-imaging.dk
www.stemmer-imaging.dk                                                  


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
STEMMER IMAGING A/S

Skelbækgade 2, 6. sal.
1717 København V
Danmark
STEMMER IMAGING A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.203